Naslovnica / NOVICE / Izjemen uspeh kamniških dijakinj na Memoriadi 2016 – državnem prvenstvu v pomnjenju

Izjemen uspeh kamniških dijakinj na Memoriadi 2016 – državnem prvenstvu v pomnjenju

Na Memoriadi 2016 – 8. odprtem državnem prvenstvu v pomnjenju v Murski Soboti, so se odlično odrezale tudi dijakinje kamniške Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra, ki so posegle po najvišjih priznanjih, Ana Medved, pa je postala celo državna prvakinja.

Dosežki kamniških dijakov se kar vrstijo, k uspehom pa so doprinesle tudi dijakinje 2.A razreda kamniške gimnazije Tina Narat, Nuša Uranič in Andreja Medved, ki so se, pod mentorskim vodstvom prof. Melite Prezelj, udeležile 8. državnega prvenstva v pomnjenju, ki je v soboto, 19. marca 2016, potekalo v Murski Soboti.

Na 8. državnem prvenstvu se je pomerilo 64 miselnih atletov in atletinj, ki so se spopadli v 7. disciplinah, kamniške dijakinje, pod mentorskim vodstvom prof. Melite Prezelj, pa so se uvrstile več kot odlično, saj je Tina Narat osvojila tretje mesto v disciplini Imena in obrazi, Nuša Uranič prvo mesto v disciplini Naključne besede ter v skupnem seštevku vseh disciplin osvojila tretje mesto, Ana Medved pa je z odličnimi rezultati postala državna prvakinja v pomnjenju.

memoriada gssrm1

Dekletom in njihovi mentorici želimo, da jim spomin, tudi na lepe dosežke, še dolgo in dobro služi, za izvrstne dosežke pa jim iskreno čestitamo.

X