Naslovnica / NOVICE / Jesenska doživetja v Termah Snovik

Jesenska doživetja v Termah Snovik

V Termah Snovik se vedno dogaja kaj zanimivega in zabavnega, zelo pestri in zanimivi pa bodo tudi jesenski dnevi.

Kneippov dan odprtih vrat

Na Svetovni dan turizma, v petek, 27. 9. 2019 bodo v Termah Snovik pripravili Kneippov dan odprtih vrat. Ob 10.30 uri bodo pri notranjem bazenu predstavili Kneipp oblive.

Ob 16.30 uri pa vas vabijo na ogled Kneipp bosonoge poti. Na vodenem ogledu boste spoznali Kneippovo življenjsko filozofijo petih elementov zdravega načina življenja, se poučili o zeliščih, poskusili Kneippove oblive in Kneippovo malico.

Pohod traja od 16:30 do 18:00 ure, cena: 10,00 Eur

Na Svetovni dan turizma vam podarjajo tudi 20 % popust na Kneippove tretmaje za boljše počutje. Tretmaji so kombinacija Kneippovih storitev in masaž. Storitve izvaja certificirana Kneipp terapevtka.

Cvetoča jesen

Turistično društvo Tuhinjska dolina vabi na razstavo rož in krep papirja in rokodelskih izdelkov, ki bo v mobilnem prireditvenem prostoru pri Termah Snovik v nedeljo, 29. 9. 2019 od 10.00 do 17.00 ure.

Program prireditve

10.00 pričetek razstave

11.00 nastop zbora Village voices iz Avstrije in Godbe Tuhinjska dolina

14.00 nastop glasbenih skupin

10.00 – 16.00 delavnice za otroke in odrasle

 

Juhuhu, prihajajo krompirjeve počitnice

Ne veste, kje bi preživeli krompirjeve počitnice? Terme Snovik s svojo okolico ponujajo pravo jesensko pravljico, polno nepozabnih doživetij za vso družino.

Poleg vodnih užitkov bodo simpatični animatorji pripravili številne zabavne aktivnosti, ki bodo navdušile obiskovalce vseh starosti.

Vabljeni v Terme Snovik!

Terme Snovik

 

X