Naslovnica / ZANIMIVOSTI / Kaj o volitvah in županskih kandidatih pravijo zvezde

Kaj o volitvah in županskih kandidatih pravijo zvezde

Kamniški županski kandidati so se v predvolilnem času potegovali za naklonjenost volivk in volivcev, s pomočjo kamniške astrologinje Rudice Kovačič Ahlin, pa smo pogledali tudi, kako so volitvam in županskim kandidatom naklonjene zvezde.

Lokalne volitve v Sloveniji

Z astrološkega vidika potekajo lokalne volitve v nestabilnem obdobju. V dnevih pred volitvami je prišlo do kar nekaj pomembnih planetarnih premikov, ti pa običajno prinašajo spremembe tako v vedenju kot tudi mišljenju ljudi.

Nič ni nemogoče, tokom dneva volitev lahko pričakujemo nenadne preobrate, zaplete, nejasnosti kot tudi precej nepopolnih ali napačnih informacij. Ljudje bodo zaradi velikega števila kandidatov zmedeni in se bodo težje odločali, komu oddati svoj glas. Glasovi volivcev bodo bolj razpršeni, tako med kandidate kot tudi stranke, kar zna biti v prihodnosti kar velika težava, saj se bo energija zgubljala v ideoloških razhajanjih in različnih interesih.

Udeležba zna biti zopet slaba, saj bodo ljudje zaradi neugodnih vplivov precej lenobni, brezvoljni in nezainteresirani. Dan pred volitvami nam je začel mešati štrene, povzročati kaos in povečevati zmedo še retrogradni Merkur. Prinesel nam bo bomo možnost ponovnega razmisleka in zato bo na teh volitvah povečano število občin, v katerih bo potekal tudi drugi krog volitev.

Volitve v Kamniku

Ker se na teh volitvah odloča o nadaljnji usodi Kamnika, priporočam, da se volitev udeležimo. Biti kandidat za župana je običajno ugodna, za nekatere tudi  enkratna življenjska priložnost, zato ni nenavadno, da so  astrološke karte  kandidatov  v  času volitev močno aktivirane.

Igor Žavbi (13.7.1981) – Rak

Igor Žavbi ima v času volitev precej ugodnih planetarnih vplivov in močno podporo. Po astrološkem znamenju je Rak in kot tak nekoliko bolj zaprt vase. Za njegovo politično kariero pa bi bilo dobro, da bi v večji meri razvijal svojo osebno karizmo. Potencial za to mu prinaša njegov podznak v znamenju Leva.

Matej Slapar (17.9.1984) – Devica

Matej Slapar je po horoskopu Devica. Device so znane po svoji učinkovitosti in delavnosti. Planeti mu v tem obdobju obljubljajo plačilo za preteklo delo in trud. Za Device je značilno, da rade pomagajo drugim, težje pa izpostavijo svoje vrline. V letu 2019 bo ustvaril mnogo svojih, tako poklicnih kot tudi osebnih, ciljev. Na datum predvidenega drugega kroga so mu planeti veliko bolj naklonjeni.

Sandi Uršič (30.11.1974) – Strelec

Sandi Uršič bo vsekakor presenetil. Je ambiciozen, vztrajen in doseže, kar si zamisli. Po astrološkem znamenju je Strelec. To je optimistično in velikopotezno znamenje, ki bo v letu pred nami deležno precej ugodnosti. K volitvam je pristopil na popularen, populističen način z veliko obljubami in temami, ki zaobjamejo interes široke populacije. Ta način mu bo prinesel uspešen vstop v lokalno politiko, vendar lahko že v decembru pričakuje precej omejitev in soočenje z realnim stanjem.

Dušan Papež (15.3.1958) – Ribi

Dušan Papež je po svoji naravi človek, ki je zgradil samega sebe, samorastnik. Je človek načel in tradicionalnih vrednot. Pričakuje lahko nekaj nepričakovanih zapletov v medsebojnih odnosih v njegovi stranki. Zelo ugodne planetarne vplive ima v drugi polovici leta 2019. Po astrološkem znamenju je Riba.

Matjaž Zorman (13.10.1971) – Tehtnica

Matjaž Zorman ima tudi zelo ugodne vplive, vendar je pri njem trenutno bolj poudarjena poslovna rast, širitev in napredek. Je človek, ki rad presega okvirje, in v letu 2019 mu bo to zopet uspelo. Njegovo astrološko znamenje je Tehtnica.

Tone Smolnikar (22.9.1949) – Devica

Tone Smolnikar je po astrološkem znamenju Devica. Njegov povratek v aktivno politiko je uspešen. Pričakuje pa lahko nekaj težav pri adaptaciji na dinamiko na nov, bolj aktiven način življenja.

Štefan Virjent (18.12.1951) – Strelec

Štefan Virjent v času volitev nima nobenih izrazitih planetarnih vplivov. Rezultat njegove stranke bo po pričakovanjih. Ga pa v stranki čaka v naslednjem letu več turbulenc in preprek, ki pa jih bo uspešno premostil, saj ga v drugi polovici 2019 čaka napredek in uspeh na karierni poti. Po astrološkem znamenju je Strelec.

Kratek vpogled v zvezde je naredila certificirana kamniška astrologinja Rudica Kovačič Ahlin iz Kotička pod srečno zvezdo – trgovinice s pozitivno energijo, luštne prodajne galerije, ustvarjalnice in astrološke svetovalnice, ki jo najdetene Maistrovi 3 v Kamniku.

Prodajna galerija in astrološka svetovalnica Kotiček pod srečno zvezdo je odprta vsak dan, in sicer med med 10. in 12. uro ter med 15. in 18. uro, ob sobotah je Kotiček pod srečno zvezdo odprt med od 8. in 12. uro, ob nedeljah in praznikih pa Kotiček pod srečno zvezdo počiva.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve