Naslovnica / ŠPORT / Kamniške odbojkarice so pokal že prinesle v Kamnik
Veselje ob osvojitvi naslova državnih prvakinj v letu 2015.

Kamniške odbojkarice so pokal že prinesle v Kamnik

Državne prvakinje Calcit Volley-a, ki so danes v Mariboru osvojile svoj drugi naslov državnih prvakinj, so se že vrnile v Kamnik in s seboj prinesle tudi trdo prigaran in zaslužen pokal, katerega osvojitev bodo najbrž proslavljale še dolgo v noč.

calcit_pokal_dp2

Vidno zadovoljna ter več kot zasluženo vesela dekleta so se, z najzvestejšimi navijači, ki so jih šli danes podpret na odločilno tekmo v Maribor, v Kamnik vrnila okrog 22. ure zvečer ter se po kratkem postanku pri kamniški športni dvorani, odpeljale naprej do gostilne Čubr, kjer bodo ob večerji proslavile svoj izjemen dosežek.

Zadovoljna pa niso zgolj dekleta, ampak tudi njihov trener Gašper Ribič, ki je v izjavi za RTV SLO dejal, da jemlje osvojitev naslova državnega prvenstva za svoj največji trenerski uspeh, z osvojeno lovoriko, ki se je v torek za las izmaknila v domači dvorani, pa so več kot zadovoljni tudi v vodstvu kluba.

Dekleta so z osvojitvijo naslova državnih prvakinj podale žogo fantom, ki so v četrtek pokazali odlično igro, izenačili rezultat ter dali dober obet, da lahko tudi sami posežejo po lovoriki s katero so nas danes razveselila dekleta.

calcit_pokal_dp11

Kamniškim odbojkaricam, njihovemu trenerju in vodstvu kluba Calcit Volley, njihovem podpornikom, pa tudi navijačem, ki dekleta spremljajo na tekmah, iskreno čestitamo za osvojeni naslov, ki glede na to, da gre za zelo mlado in obetavno ekipo, najbrž zagotovo ne bo zadnji.

Iskrene čestitke!