Naslovnica / Napovedi in obvestila / Kamniški bazen – najcenejša ohladitev letošnjega poletja

Kamniški bazen – najcenejša ohladitev letošnjega poletja

Mestno kopališče Kamnik Pod skalco bo odprto predvidoma od 11. 6. do 31. 8. 2021, odprtje kamniškega bazena pa bo 11.6.2021 ob 13. uri. Nakup sezonskih kart za je mogoč do 24. 6. 2021.

V juniju do 24.6. bo bazen odprt od 13.00 do 18.00 med tednom, za vikend med 10.00 do 18.00.

Nakup odraslih sezonski kart v predprodaji je do 24.6.2021 (TIC Kamnik). Sezonske karte za odrasle v predprodaji stanejo 40 EUR, v redni prodaji bo njihova cena 50 EUR, medtem ko otroška sezonska vstopnica stane 30 EUR.

Vsi obiskovalci bazena morajo izpolnjevati PCT pogoje.

Še vedno je zaradi sofinanciranja delovanje bazena s strani Občine Kamnik, kamniški bazen zagotovo najcenejša ohladitev v vročih poletnih dnevih. Tudi letos so se marljivi delavci Zavoda in številni volunterji potrudili, da je kamniški bazen že pripravljen na sezono.

Na kopališču planiramo kar nekaj dogodkov, ki jih bodo organizirali kamniški klubi (dan vaterpolistov, plavalni miting,..) in pa kvadratlon, ki ga organizirata Športna zveza Kamnik in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik.

ZTŠK Kamnik – ekipa športa priporoča, da sledite navodilom pristojnih institucij za higieno rok ter drugim priporočilom za bazene in kopališča, ki jih ves čas lahko spremljate na spletni strani NIJZ https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/sport_bazeni.pdf

Vabimo vas na kamniški bazen, kjer vas bo pričakala urejena okolica in prijazno osebje.

ZTŠK Kamnik