Naslovnica / Pavliha / Kamniški bolšji sejem je predčasno zaprl vrata

Kamniški bolšji sejem je predčasno zaprl vrata

Občanke in občane Kamnika obveščamo, da je današnji zabavno kulinarični program na kamniškem bolšjem sejmu odpovedan zaradi slabega vremena.

Ponovno odprtje kamniškega bolšjega sejma na Glavnem trgu, ki je minulih nekaj dni obiskovalce razveseljeval s svojo živopisno ponudbo pisanega ništrica različne, bolj ali manj rabljene robe, obrabljenih fraz in večnih, neštetokrat recikliranih in ponovljenih obljub je danes, zaradi slabega vremena (in sinočnjega zaprtja predčasnih volišč), predčasno prenehal z obratovanjem.

V spomin na vesele minule dni, ko so mestni klošarji, razen v standardni ponudbi socialne menze pri Mehkih lulah, svoj dnevni jedilnik dobrodošlo popestrili tudi z brezplačnim sadjem, flancati, piškoti, šilcem domače kačje sline ter drugimi dobrotami iz lokalne samooskrbe, spominjajo zgolj še z nekoliko utrujene mestne stojnice s scefranimi plakati, ki pa bodo, kot kak nevzdrževan mestni spomenik, najbrž že v kratkem podrte.

Organizatorji sejma se obiskovalcem opravičujejo za morebitne nevšečnosti ter jih vabijo, da kamniški bolšji sejem znova obiščejo v svetli prihodnosti oz. čez približno štiri leta, ko bo kamniški bolšjak, vsaj za nekaj dni, zagotovo znova začel obratovati s polno paro.