Naslovnica / NOVICE / Kamniški božično-novoletni sejem bo daljši

Kamniški božično-novoletni sejem bo daljši

Kamniški božično-novoletni sejem bo daljši, kot je bilo sprva predvideno, saj so se na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik hitro odzvali in sejem, ki je bil sprva predviten zgolj za čas med božičem in silvestovrim, raztegnili tudi v čas pred božičem. Sejem bo tako potekal od 22. do 31. decembra 2015, vsak dan med 15. in 19. uro oz. vse do konca prireditev na Glavnem trgu.

Pisali smo že o tem, da Zavod za turizem in šport v občini Kamnik objavil Javni poziv za stojnično prodajo na novoletnem sejmu v Kamniku (besedilo poziva), pri čemer smo omenili tudi, da je čas trajanja sejma morda postavljen nekoliko nerodno, saj je bil prvotno načrtovan le med 26. in 31. decembrom. Zato je še toliko bolj razveseljivo, da so znali v Zavodu prisluhniti vsem zainteresiranim, tako prodajalcem, kot tudi obiskovalcem sejma, in so trajanje kamniškega božično-novoletnega sejma nekoliko raztegnili tudi v čas pred božičem. Razveseljivo pa je tudi to, da cena najema stojnic, kljub podaljšanju trajanja sejma, ostaja nespremenjena, in sicer 60 € za stojnico.

Kamniški novoletni sejem bo tako na Glavnem trgu potekal, od torka, 22. 12. 2015, do četrtka, 31. 12. 2015, in sicer vsak dan med 15. in 19. uro oziroma vse do konca prireditve na glavnem odru.

Zainteresiranim ponudnikom bodo na voljo pokrite sejemske stojnice, v velikosti 2×1 meter, z odlagalno polico, pogoj za najem stojnice pa je izključno 6-dnevni zakup (60 evrov z vključenim DDV-jem). Ob prijavi boste po pošti prejeli račun, ki ga je potrebno poravnati do začetka sejemske prodaje.

Rok prijave je do vključno petka, 18. 12. 2015. 

Sejemske stojnice so namenjene prodaji izdelkov, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju ter so primerni prazničnemu obdarovanju. Vsi razstavljavci morajo imeti potrdilo o osebnem dopolnilnem delu, samostojni dejavnosti ali kateri drugi obliki dejavnosti.

Prijavnico lahko pošljite po elektronski pošti na naslov: doroteja.narat@kamnik-tourism.si