Naslovnica / NOVICE / Kamniški lionisti so s tradicionalnim Poletnim večerom vstopili v novo leto delovanja

Kamniški lionisti so s tradicionalnim Poletnim večerom vstopili v novo leto delovanja

S poletnim klubskim večerom Lions kluba Kamnik, ki se je včeraj odvil na gradu Zaprice, so kamniški lionisti, s predajo donacije Združenju gluhoslepih Dlan in OŠ Marije Vere ter menjavo vodstva kluba, zaključili še eno uspešno leto svojega humanitarnega delovanja.

Na gradu Zaprice so se včeraj pozno popoldne zbrali članice in člani Lions kluba Kamnik, ki so s tradicionalno prireditvijo zaokrožili še eno delo svojega delovanja.

Na prireditvi, ki jo je povezovala Barbara Božič, se je dosedanji predsednik Aleš Lipičnik zahvalil vsem članicam in članom, ki so v minulem letu na različne načine pomagali, da so uspešno izvedli kar nekaj dobrodelnih projektov, s katerimi so zbirali sredstva, ki so jih donirali pomoči potrebnim posameznikom in organizacijam.

Seveda so tudi tokratno tradicionalno druženje obarvali s humanitarno oz. dobrodelno noto, saj so predstavnikom Združenja gluhoslepih Dlan predali finančno donacijo, OŠ Marije Vere pa projektor.

Aleš Lipičnik- dosedanji predsednik, je vodenje kluba predal novi predsednici Barbari Božič, ki ji bosta v prihodnjem letu, razen ostalih članic in članov, pri delu še posebej pomagala Helena Kovač, prva podpredsednica, ter Matic Romšak, kot drugi podpredsednik.

Prireditev, ki so jo z glasbenim nastopom popestrili Sprukci, pa so kamniški lionisti zaključili ob sproščenem druženju ob pogostitvi, ki je bila začinjena tudi z dobrodelnim srečelovom.