Naslovnica / ŠPORT / Kamniški odbojkarji so pokalni podprvaki

Kamniški odbojkarji so pokalni podprvaki

V finalni tekmi Slovenskega Pokala v odbojki je ekipa ACH Volley premagala kamniško ekipo Calcita, kamniški odbojkarji pa so, kljub današnjemu porazu, z osvojenim drugim mestom dosegli še enega v vrsti številnih lepih dosežkov zadnjih let.

Morebitna slaba volja in poklapanost igralcev je tako povsem odveč, četudi kamniški odbojkarji, vsaj za enkrat, nad osvojenim drugim mestom še ne kažejo kakega posebnega veselja in navdušenja, pa jih gre vseeno pohvaliti za borbenost vse do konca, ko jim je za boljši rezultat morda  zmanjkalo tudi kanček športne sreče ter morda tudi kaka bolj premišljena sodniška odločitev.

Ne glede na nocojšnji finalni poraz Calcitove moške odbojkarske ekipe, pa ne gre pozabiti, da je imel kamniški odbojkarski klub Calcit Volley na letošnjem finalnem pokalnem turnirju vse tri svoje odbojkarske ekipe, pri čemer so dekleta osvojila naslov pokalnih prvakinj, medtem ko so “princeske” vsa pričakovanja presegla že z samo uvrstitvijo na finalni turnir. Če pa k temu dodamo še, resda nekoliko otožno, vendar kljub temu plemenito bleščavost srebra, ki so ga osvojili fantje, pa lahko brez zadrege in zadržkov rečemo, da je kamniški odbojkarski klub Calcit Volley še vedno z naskokom najboljši slovenski klub.

To zagotovo vedo tudi zvesti navijači, ki jim gre, prav tako kot igralcem, vsa pohvala za športno in glasno vzpodbujanje naših kamniških moštev, ne glede na to, ali zmagujejo, ali pa se, do zadnjega diha, borijo kot ranjeni levi in levinje.

Iskrene čestitke!