Naslovnica / Črna kronika / Kdo je (znova) razbijal na Šutni?

Kdo je (znova) razbijal na Šutni?

Okoli 19. ure je neznanec oz. neznanci na Šutni razbil izložbeno okno Reciklarnice, ki je bila tarča podobnega razbijaškega napada že pred časom.

Sodeč po tem, da se vsake toliko časa najde kak razbijač, ki se loti razbijanja izbložb, bi lahko domnevali, da Šutna vendarle ni tako mrtva, kot se zdi na prvi pogled. Do novega razbijaštva je na Šutni prišlo danes okoli 19. ure, ko je neznanec, morda je bilo storilcev tudi več, razbil izložbeno steklo Reciklarnice.

Ali je šlo za običajno huliganstvo oz. vandalizem, ali poskus vloma, bodo raziskali policisti, ki so si prizorišče že ogledali, zagotovo pa bi policistom, predvsem pa dekletom iz Reciklarnice, koristila tudi pomoč občank in občanov, ki so dogodek morda tudi videli.

V kolikor ste bili morda priča dogodka, ali pa ste na Šutni okoli 19. uri opazili kaj nenavadnega in razpolagate s kako koristno informacijo, ki bi pomagala pri izsleditvi razbijaškega storilca oz. storilcev, le-to sporočite policistom na številko 113 oz. na anonimno telefonsko številko 080 1200, da se zlikovca oz. zlikovce čim prej odkrije, še preden pod vplivom polne lune, bržkone pa še česa, povzročijo še več škode oz. zakrivijo še kako hujše hudodelstvo.

X