Naslovnica / ŠPORT / Kegljanje: Državno prvenstvo za najmlajše – naši odlični

Kegljanje: Državno prvenstvo za najmlajše – naši odlični

Včeraj je bil v Celju na sporedu zadnji, 7.krog Državnega prvenstva posamezno za dečke in deklice. Najboljših pet rezultatov je štelo za končno uvrstitev. Letošnje Državno prvenstvo za najmlajše je pokazalo, da je bila odločitev kluba, da je treba v naše vrste privabiti mlade in začeti ustvarjati lasten igralski podmladek, še kako pravilna.

Tu gre vsa pohvala predsedniku kluba Franciju Spruku, ki se je tega projekta lotil v lanskem letu najprej tako, da je privabil na kegljišče šolsko mladino, jih seznanil z osnovami tega športa, zdaj pa vse, ki so se želeli preizkusiti, tudi trenira in vodi. Po dobrem letu dela z najmlajšimi smo z rezultati zelo zadovoljni. V lanskem letu so naš klub zastopali štirje najmlajši in osvojili eno drugo mesto (Domen Bodlaj), letos smo jih imeli že dvanajst, skupaj z nastopi posamezno in v dvojicah pa so osvojili kar 6 medalj: dve prvi mesti, eno drugo in tri tretja mesta. To je odlična vzpodbuda za naprej in upamo, da se bo lepemu številu najmlajših pridružilo še več njihovih vrstnikov, saj bi bilo škoda, da ne bi izkoristili odličnih pogojev za delo, ki jih nudi naše kegljišče in vzgojili čim več bodočih vrhunskih tekmovalcev in tekmovalk.

Naši upi od leve zadaj: Manca Progar, Maruša Cerar, Kristina Mihelčič, Aljaž Vehovar, Leon Veršnik in Žiga Anžin. Spredaj z leve: Domen Bodlaj, Manca Močnik Čevka, Matej Zupančič in Gaja Ivančič. Manjkata Blaž Koncilja in Neli Brumen.

Končni rezultati DP 2022:

Dečki in deklice DP posamezno za leto 2022

Dečki I. Kategorija – letnik 2013 in mlajši

Domen Bodlaj – 1. mesto

Matej Zupančič – 8.mesto (dva nastopa)

Dečki II. Kategorija – letnik 2011 in 2012

Žiga Anžin –  14. mesto (trije nastopi od petih)

Dečki III. Kategorija – letnik 2009 in 2010

Aljaž Vehovec –  7. mesto (trije nastopi od petih), Leon Veršnik  –  26. mesto (dva nastopa od petih) in Blaž Koncilja – 29.mesto (en nastop)

Deklice I. kategorija – letnik 2013 in mlajši

Manca Močnik Čevka – 3.mesto

Deklice II. kategorija – letnik 2011 in 2012

Gaja Ivančič – 13.mesto (dva nastopa od petih)

Deklice III. Kategorija – letnik 2009 in 2010

Kristina Mihelčič – 2.mesto, Maruša Cerar  – 14.mesto (dva nastopa od petih)

Deklice IV. Kategorija letnik 2007 in 2008

Manca Progar – 5.mesto

Dečki in deklice DP dvojice za leto 2022

Dečki I. kategorija – letnik 2013 in mlajši

Domen Bodlaj in Manca Močnik Čevka –  1. mesto

Deklice II. kategorija – letnik 2011 in 2012

Neli Brumen in Petja Križman Vrhovnik –  3. mesto

Deklice IV. kategorija – letnik 2007 in 2008

Manca Progar in Kristina Mihelčič  – 3. mesto             

 

Štefan Flerin

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve