Naslovnica / ŠPORT / Kegljanje: Naši najmlajši odlično zastopajo barve Calcita

Kegljanje: Naši najmlajši odlično zastopajo barve Calcita

V Postojni se je s prvim od štirih turnirjev pričelo državno prvenstvo v najmlajših kategorijah za leto 2022. Za Calcit kegljanje so nastopili: Kristina Mihelčič, Manca Progar, Domen Bodlaj in Aljaž Vehovec.

Kot običajno, so na tekmovanje odšli v spremstvu trenerja Francija Spruka. Glede na dejstvo, da razen Mance, ostali trije trenirajo manj kot eno leto, smo z njihovimi dosežki zelo zadovoljni. Še posebej velja tokrat pohvaliti Kristino, ki je svoj osebni rekord popravila kar za 103 keglje in je trenutno na drugem mestu v svoji kategoriji. V isti kategoriji nastopa tudi Manca, ki je takoj za njo, na tretjem mestu. Odličen drugi je v svoji kategoriji tudi Domen, soliden pa je še Aljaž, ki trenutno v svoji kategoriji zaseda šesto mesto.

Veselimo se že naslednjih turnirjev, na katerih upamo, da bodo naši mladi tekmovalci še izboljšali svoje rezultate in uvrstitve. Upamo pa tudi, da bodo še ostali, ki trenutno le trenirajo, zbrali korajžo, se včlanili v klub in se pridružili naši uspešni kegljaški družini.

Vsi, ki se želijo preizkusiti v tem športu, naj pokličejo 041 534 028 – Franci.

Štefan Flerin