Naslovnica / NOVICE / Kjer je nekdaj stal Trump, danes gori praznični ogenj

Kjer je nekdaj stal Trump, danes gori praznični ogenj

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sela so pripravili veličasten prvomajski kres, ki je privabil številčne Kamničane, saj je eden izmed redkih kresovanj, ki so prijavljena v naši občini.

Na istem prizorišču, kjer se je nekdaj bohotil kip nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa je danes, morda celo nekoliko simbolično, ponovno zagorel (prvomajski) ogenj.

Tako, kot so prebivalci Sel pokopali ameriškega Trumpa, in tako, kot so državljani v nedeljo pokopali “slovenskega Trumpa”, tako se je iz pepela moralo ponovno roditi nekaj lepega. In nekaj lepega se je prav zares zgodilo; po dolgem času smo Kamničani dočakali prvomajsko kresovanje, na katerem se obiskovalcev kar tre. Mogočen ogenj, ki je zagorel ob večeru spremljajo Pivski muzikanti, ob njihovih ritmih pa se vrtijo zaljubljeni pari, ki jih, poleg ognja in ljubezni, grejejo tudi šilca “kratkih”.

Vsi obupani, ki ste zaradi slabega “pokritja” kresovanj ostali brez zagotovo zaslužene prvomajske žurke, imate možnost vse skupaj nadoknaditi na Selah, kjer vas bodo fantje Prostovoljnega gasilskega društva Sela sprejeli odprtih rok, prav zagotovo pa se najdeta še kakšna gasilska klop in pivo, ob katerem lahko dočakate praznik dela.