Naslovnica / ŠPORT / Klara Močnik, Timotej Bečan in Mojca Koligar so postali državni prvaki

Klara Močnik, Timotej Bečan in Mojca Koligar so postali državni prvaki

Na Hrastnik trail so tekači KGT Papež znova dosegli izjemne rezultate, saj so naslov državnih prvakov osvojili Timotej Bečan, Mojca Koligar ter mladinka Klara Močnik, medtem ko so veterani in veteranke zasedli  vsa mesta na zmagovalnih stopničkah.

12-kilometrska razgibana trasa je bila razmočena in zato še bolj zahtevna. Timotej Bečan je s časom 57:11 upravičil vlogo favorita. Na  3. mesto se je uvrstil Miran Cvet, od 5. do 7.mesta so sledili Nejc Uršič, Gašper Bregar in David Vogrin, 13.-14. mesto pa sta zasedla Primož Karlin in Anton Knavs. Med ženskami je slavila Mojca Koligar s časom 1:07:35, na 5. mestu pa veteranka Urška Trobec.

7-kilometrsko progo za mladince in veterane je Klara Močnik premagala s časom 41:42 in osvojila naslov državne prvakinje.  Od 8. do 10. mesta so si sledili mladinci Jakob Rožič, Aleš Prelovšek in Nik Romšak.

 

Vse zmagovalne stopničke pa so si prisvojili veterani in veteranke  nad 60 let. 1. mesto Bojan Galin in Dragica Cvišić, 2. mesto Bojan Kožuh in Boža Meža, tretje pa Rajko Sršen.

 

Jasmina Jelovšek pa se je udeležila teka rekreativnih 12.

Čestitamo!

Mira Papež