Naslovnica / Dogodek / HULAHOOP, KOALA VOICE in ANTIOKSIDANTI

HULAHOOP, KOALA VOICE in ANTIOKSIDANTI

Večer novega modernega rocka

HULAHOOP, KOALA VOICE in ANTIOKSIDANTI 
večer novega modernega rocka
Vstopnina: glih prav

hulahop

HULAHOOP
Hulahoop so zasedba dveh deklet, dveh fantov in lesenega saksofonista. Njihovo avtorsko glasbo zaznamuje predvsem neobičajna zasedba, ki ne vključuje kitarista, čeprav se basist rad vživi v to vlogo. Zvočno barvitost ustvarjajo s kombiniranjem klavirskih zvokov z bass in sint efekti ter prodornim ženskim vokalom. Za močnejši vizualni učinek, se jim na koncertnih odrih rad pridruži saksofonist Engelbert iz lesa. Skupina je marca letos v Orto baru premierno predstavila nov album z naslovom “The Best Of”.

 

koala voiceKOALA VOICE
Koala Voice je štiričlanska zasedba, ki sestavljajo Domen Don Holc (kitara), Manca Trampuš (kitara,vokal), Miha Prašnikar(bobni) in Tilen Prašnikar(bas). Glasbeno stojijo na križišču (rock, moderni pop, disco). Včasih zaletavo razbijaški, drugič že prav nesramno popoidni. Koncertirati so pričeli leta 2012, za njimi pa je že precej uspešnih nastopov. Zaradi iskreno pozitivnega odziva poslušalcev in poslušalk ter lastne želje, so se odločili posneti svoj prvi album(snemanje še poteka), pri katerem jim pomaga producent Peter Dekleva.

antioksidantiANTIOKSIDANTI
Antioksidanti so glasbena zasedba iz okolice Ajdovščine in Vipave, ki jo sestavljajo Erik Jež (vokal), Andraž Žvokelj (kitara), Grega Marc (kitara, vokal), Darjan Brus (bas) in Gal Furlan (bobni). Začetki skupine segajo v januar leta 2009, julija leta 2010 pa so že nastopili na tekmovanju glasbenih skupin Mladi brez meja. Zmagali so slovenski del tekmovanja in se v finalu pomerili z italijanskim zmagovalcem. Dosegli so prvo mesto in prejeli veliko podpore s strani publike. V letu 2011 so med drugim igrali na festivalu Gora Rocka in Zaključku majskih iger v Ljubljani z največjimi slovenskimi glasbenimi skupinami.

Se vidimo!
Vstopnina / kotizacija: Glih prav