Naslovnica / Dogodek / JANEZ ZMAZEK – ŽAN & TOMO JURAK (akustični koncert)

JANEZ ZMAZEK – ŽAN & TOMO JURAK (akustični koncert)

jurak-zmazekVeliki slovenski glasbeni legendi bosta na klubski sceni Puba Pod Skalo v soboto zvečer dokazala, da še nista za staro šaro. Ob kitarski spremljavi bosta zapela vse svoje največje uspešnice, zagotovo pa bosta presenetila tudi s kakšnim komadom, ki ga še ne poznate.

Janez Zmazek – Žan, legenda slovenskega rock’n’rolla je igral pri skupini Buldožer, kasneje pa se je pridružil skupini Don Mentony Band in kmalu postal njen vodilni član in avtor skladb. Kdo ne pozna njegovih uspešnic kot so Dobra mrha, Marjetka, Rekla je ne, Lenoba, Dotak’n se me z občutkom in še nekaterih, ki jih imamo v ušesih, a ne vemo čisto točno, da pripadajo prav Janezu Zmazku. Lansko leto je s skupino Don Mentony Band izdal novo avtorsko ploščo Zajeban dan.

https://www.youtube.com/watch?v=3yBitIOoRbs


Tomo Jurak
je deloval kot harmonikar, pevec, kitarist, avtor glasbe, tekstopisec in aranžer. Sodeloval je različnih slovenskih glasbenih zasedbah, najbolj znan pa je po svoji pop skupini Gu-Gu, ki je skozi osemdeseta leta nanizala veliko uspešnic. Skoraj ponarodela je njegova Sam po parku se sprehajam.

https://www.youtube.com/watch?v=GKo9oLc5BeY

Še en odličen glasbeni večer je torej pred nami, ki ga vsekakor ne smete zamuditi.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo za predhodne rezervacije miz in stolov na info@hostel-kamnik.si ali na 031 521 365.

Vstop je prost, glasbenika pa bosta vesela vaših prostovoljnih prispevkov.

Lepo povabljeni!