Naslovnica / Dogodek / 4-urna moto dirka za Veliko nagrado Kamnika

4-urna moto dirka za Veliko nagrado Kamnika

 

V  Kamnik se vračajo moto dirke. Bila so sedemdeseta leta prejšnjega stoletja ko so po Kamniških ulicah nazadnje hrumeli motorji in na njih neustrašni vozniki . Bilo je adrenalinsko a žal zaradi višje sile končano.

STC Panther Kamnik – sekcija MK POWER  simbolično prekinja dirkaško pavzo že z 2 . vztrajnostno moto dirko motorjev do 50 ccm , ki bo potekala 12.6.2016 na povezovalni cesti med Duplico in Perovim v Kamniku .

Poudarek je na Tomos motorjih, ki naj bi bili pripravljeni kot plod domačega znanja (frizure ), toda brez posegov v velikost batov in dovodnih kanalov iz vplinjačev, ki morajo biti v originalnih razmerjih.

Pričakujemo prijavo do 60 ekip po 3 tekmovalce , kateri se bodo pomerili v 4 in 2 urni  vztrajnostni dirki. Pričakuje se tudi udeležba več ženskih ekip kar potrjuje že lanskoletna prireditev .

Povezovalna cesta bo zaradi športne prireditve na dan 12.6.2016  zaprta od 6 do 21 ure . Štartnina za 3 članske ekipe je 30 € . Za najbolše bodo pripravljene simobolične nagrade in priznanja .

VABI VAS KAMNIŠKA DOLINA BENCINSKEGA ADRENALINA

Organizacijski odbor STC Panther Kamnik

4-urna dirka