Naslovnica / Črna kronika / Kolesar ni zvozil krožišča na obvoznici

Kolesar ni zvozil krožišča na obvoznici

V krožišču na kamniški obvoznici se je pri padcu poškodoval kolesar.

Včeraj popoldne, okoli 15. ure, je v krožišču na kamniški obvoznici prišlo do prometne nesreče oz. padca kolesarja. Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bil v nesreči samoudeležen kolesar, ki je vozil iz smeri Kamnika proti Duplici, po do sedaj zbranih obvestilih pa je do nesreče prišlo, ker je kolesar. zaradi neprilagojene hitrosti, v krožišču padel ter se pri tem telesno poškodoval, kot navajajo očividci nesreče, pa naj bi bilo krožišče precej spolzko.

Na kraju nesreče so, razen policistov in reševalcev NMP Kamnik, posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so mesto nesreče zavarovali, usmerjali promet ter nudili pomoč reševalcem in policistom.

Poškodovanega kolesarja, ki naj bi si, po neuradnih podatkih, pri padcu zlomil kolk, so oskrbeli reševalci NMP Kamnik, ki so ga odpeljali tudi na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Zaradi nesreče je bil na kamniški obvoznici nekaj časa močno oviran promet, ko bodo zbrana vsa obvestila v zvezi z nesrečo oz. padcem, pa bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.