Naslovnica / NOVICE / Kompozitni stebrički za električnega pastirja in nosilci za tople grede

Kompozitni stebrički za električnega pastirja in nosilci za tople grede

Preizkušeno kvalitetni, praktični in izjemno trajni kompozitni količki za električne pastirje ter loki za tople grede.

Pomlad je čas, ko se na pašnike vrneta živina in drobnica, zanesljivo ograjevanje pašnikov in čredink pa običajno, ob uporabi klasičnih materialov, sodi med zamudnejša in napornejša opravila.

Z uporabo kvalitetnih in preizkušenih kompozitnih količkov iz steklenih vlaken, kakršne že dolgo izdelujejo v kamniškem podjetju Trival Kompoziti, svojemu namenu služijo tudi več deset let, pa si je moč delo precej olajšati.

Ker gre za preizkušen in trajen izdelek, se v zadnjem času na trgu pojavljajo tudi številni, zgolj na videz podobni izdelki, ki pa so, za razliko od Trivalovih količkov za električne pastirje, povečini narejeni iz precej manj obstojne in trpežne plastike, zato sta njihova uporabnost, predvsem pa življenjska doba, precej krajši, saj imajo kompozitni količki pred plastičnimi precej prednosti.

Prednosti kompozitnih količkov pred plastičnimi:

  • Količki so kompozitni, kar pomeni da je v njih 60 – 70 % stekla oz. trpežnih steklenih vlaken, zato so trajno RAVNI in zdržijo vse vremenske razmere, več desetletij. Rok trajanja 30 let in več.
  • Količki so lakirani z lakom, ki vsebuje UV zaščito, zato so gladki in zaščiteni pred soncem in mrazom, s čimer jim je bistveno podaljšan rok trajanja
  • Količki so upogljivi in odporni na močno zvijanje in na deformacije, zato se tudi v primeru vožnje traktorja preko količka, le ta povrne v prvotni položaj
  • Količki imajo izolatorje, ki se poljubno pomikajo po višini in se jih lahko namesti poljubno število (dodatni izolatorji so dobavljivi po ugodni ceni)
  • Količki so v cenovnem rangu, ki ne presega cene plastičnih količkov, ker so domače izdelave in ni vključenih tujih posrednikov
  • Po dogovoru je moč dobaviti tudi daljše količke, za zaščito živine pred zverjadjo in ostalimi škodljivci

Stebrički za električnega pastirja

Namenjeni so predvsem za uporabo v živinoreji, in sicer za postavitev ograje za programirano pašo živali. Stebričke pravilno postavimo tako, da jih zasadimo v zemljo, skozi drsnike pa napeljemo žico, ki je pod napetostjo, ki jo proizvaja naprava električnega pastirja.

Stebrički so, glede na potrebe, dobavljivi v različnih dolžinah in debelinah, najpogostejše standardne dimenzije pa so navedene v spodnji tabeli.

tip dolžina (mm)
standard  S01 (10 * 6 mm) 1.100
močnejši S06 (10 * 8 mm) 1.100
močnejši S06 (10 * 8 mm) 1.400
močnejši S06 (10 * 8 mm) 1.500
močnejši S06 (10 * 8 mm) 1.600
močnejši S06 (10*8mm) metalik 1.100
močnejši S06 (10*8mm) metalik 1.520
Dodatni drsnik (isolator) za stebriček

Kompozitni nosilci tople grede

Z enako uporabnostjo in trajnostjo se ponašajo tudi kompozitni količki za tople grede, ki so namenjeni za uporabo v vrtičkarstvu.

Prav tako so izdelani so iz kompozitnega materiala (fiberglas) zaradi česar so lahki, in enostavni za prestavljanje, obenem pa odporni tudi na poškodbe in proti koroziji.

Na voljo so v 4 štirih različnih dolžinah: 2.200, 3.300, 4.400  in 5.500 mm.

Tip dolžina (mm)
standard S01 (10 * 6 mm) 2.200
standard S01 (10 * 6 mm) 3.300
standard S01 (10 * 6 mm) 4.400
standard S01 (10 * 6 mm) 5.500

 

INFORMACIJE IN NAROČILA

Kompozitne količke in loke za tople grede lahko brez posrednikov naročite in kupite neposredno pri proizvajalcu Trival Kompoziti, s čemer si lahko zagotovite najugodnejšo ceno, pri naročilu večjih količin, pa so vam na voljo tudi privlačni popusti.

Kontaktni podatki in kontaktne osebe

TRIVAL KOMPOZITI d.o.o.
Bakovnik 3, 1241 Kamnik

Janez Zorman; tel.:  051/317-364; e-mail: janez.zorman@trival.si

Barbara Škrbec; tel.: 041/339213; e-mail: barbara.skrbec@trival.si

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve