Naslovnica / NOVICE / Komunalni vestnik: Pomemben člen v boju proti širjenju okužbe z novim koronavirusom so tudi delavci Komunalnega podjetja Kamnik

Komunalni vestnik: Pomemben člen v boju proti širjenju okužbe z novim koronavirusom so tudi delavci Komunalnega podjetja Kamnik

Kljub epidemiji novega koronavirusa in spremljajočih preventivnih ukrepih, ki bo v prihodnjih tednih bržkone v veliki meri zaznamovali naše vsakdanje življenje in delo, bodo delavci Komunalnega podjetja Kamnik, z opravljanjem nujnih vzdrževalnih del in odpravljanjem morebitnih napak, skrbeli za nemoteno delovanje javne komunalne infrastrukture, v sodelovanju s Civilno zaščito pa so že zdaj, predvsem z razkuževanjem javnih površin in prostorov, pomemben člen v boju proti širjenju okužb.

Že včeraj so delavci KPK, kot pogodbeno podjetje Občinskega štaba Civilne zaščite Kamnik, razkužili prostore OŠ Frana Albrehta in njenih podružničnih šol, z razkuževanjem pa so nadaljevali tudi danes ponoči, ko so razkužili avtobusne in železniške postaje na relaciji Mekinje-Vrhpolje-Kamnik-Šmarca, mestne klopi in še nekatere druge javne površine.

Razkuževanje pa se bo tekom dneva nadaljevalo še na odprtih igriščih, in sicer v Keršmančevem parku in igrišču pri Titanovi brvi.

OBVESTILO O DELOVANJU DEŽURNIH SLUŽB

Do preklica v Komunalno podjetje Kamnik izvaja le nujna vzdrževalna dela oz. odpravlja zgolj morebitne okvare.

V primeru, da zaznate okvaro, se prosimo obrnite na dežurne številke:

  • vodovod 041 616 087
  • kanalizacija 041 326 256
  • elektro 031 407 047

V primeru potrebe po storitvah pogrebne službe, pa vas prosimo za predhodni klic na naš dežurni telefon: 041 634 948.

UKINITEV URADNIH UR SEDEŽU PODJETJA

Zaradi preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom vas obveščamo, da do nadaljnjega prekinjamo poslovanje s strankami na sedežu podjetja (Cankarjeva cesta 11), z izjemo strank v pogrebni službi, ki morajo prej poklicati na naš dežurni telefon:  041 634 948

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@kpk-kamnik.si oz. na naši telefonski številki +386 1 83 91 731, od ponedeljka do petka med 7.00 in 15.00 uro.

Vso papirno dokumentacijo pošljite na naš naslov ali pa jo oddajte v poštni nabiralnik naše upravne stavbe.

Kamniška tržnica ne obratuje do preklica

Vse obiskovalke in obiskovalce kamniške tržnice obveščamo tudi, da je delovanje tržnice, z namenom preprečevanja širitve okužbe s koronavirusom, prekinjeno do preklica.

Tržnica Kamnik do nadaljnjega tako ne obratuje, o njenem ponovnem odprtju pa vas bomo pravočasno obvestili.

POZIV SOKRAJANKAM IN SOKRAJANOM

BODIMO SKRAJNO ODGOVORNI DO SEBE IN DO DRUGIH. DELUJMO KOT LOKALNA SKUPNOST!

V času preventivnih ukrepov in izolacije zaradi koronavirusa vas pozivamo k nesporni uvidevnosti in medsebojni toleranci. Dragi Kamničani – stopimo in delujmo skupaj. Izkažimo se kot odgovorni posamezniki in striktno upoštevajmo vsa navodila za preprečevanje širjenja okužbe – v dobrobit otrok, starejših, vseh nas. Naj bo v teh ‘čudnih časih’ to glavno vodilo naše lokalne skupnosti, saj v tej zgodbi nismo sami!!!