Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Kotiček pod srečno zvezdo – trgovinica s pozitivno energijo

Kotiček pod srečno zvezdo – trgovinica s pozitivno energijo

Kotiček pod srečno zvezdo, trgovinica zakoncev Rudice in Bojana Ahlin na Maistrovi ulici, ki je hkrati pravzaprav tudi ustvarjalni atelje in prodajna galerija unikatnih izdelkov slovenskih oblikovalcev ter rokodelcev, te dni praznuje prvo leto svojega delovanja.

V trgovinici Kotiček pod srečno zvezdo, ki jo najdete jo v centru Kamnika na Maistrovi 1, vam je na voljo živopisna ponudba raznovrstnih izdelkov, od naravne kozmetike, nakita, kristalov, daril ter drugih artiklov, ki so kot nalašč, bodisi za lastno rabo, bodisi za obdarovanje.

Obenem pa je Rudica Kovačič Ahlin v Kotičku pod srečno zvezdo svojo ustvarjalno žilico združila z še eno izmed svojih dejavnosti, in sicer z osebnim astrološkim svetovanjem. Rudica je namreč že pred časom zaključila študij psihološke astrologije in si pridobila mednarodni certifikat za profesionalne astrologe ISAR CAP, kot astrologinja mednarodne organizacije ISAR, pa je zavezana varovanju zasebnosti, etičnemu kodeksu in predpisanim visokim standardom.

Kamničanom je v Kotičku pod srečno zvezdo tako že več kot leto dni dana možnost, da se pred pomembnimi odločitvami v življenju, na enostaven in hiter način posvetujejo tudi s strokovno usposobljeno astrologinjo.

Več o Rudičini astrološki dejavnosti si lahko preberete na spletni strani www.e-astrologija.si, kot zanimivost pa naj omenimo, da Rudica že dlje časa uspešno pripravlja astrološke napovedi in horoskope tudi za različne časopise in revije, zagotovo pa bo z veseljem izdelala tudi vaš osebni horoskop, ali pa horoskop vašega partnerja, prijatelja, znanca…

Darila po meri vsakega

Kot smo že omenili je so police trgovinice oz. galerije Kotiček pod srečno zvezdo polne raznovrstnih zanimivih daril, v veliki meri pa gre za unikatne, ročno izdelane izdelke, ki jih Rudica, bodisi izdeluje sama, bodisi so prišli izpod rok različnih slovenskih ustvarjalcev.

Spletna trgovina

Ima pa trgovinica Kotiček pod srečno zvezdo tudi svojo spletno različico, ki jo lahko najdete oz. obiščete, če kliknete na povezavo www.ustvarjalneideje.si

Še več informacij o trgovinici in astrološki svetovalnici Kotiček pod srečno zvezdo pa lahko najdete tudi na FB profilu Kotiček pod srečno zvezdo: https://www.facebook.com/koticek.pod.srecno.zvezdo, seveda pa najlažje odgovore na vsa svoja vprašanja dobite, če trgovinico Kotiček pod srečno zvezdo, ki jo najdete na Maistrovi ulici 1 v Kamniku, kar obiščete.

Dogodki v jesenskem času

V sodelovanju z ostalimi ponudniki, ki delujejo in oživljajo središče Kamnika, trgovinica Kotiček pod srečno zvezdo, z dogodki sodeluje tudi v sklopu prireditev Barvita jesen v Kamniku.

Delavnica Astrokartografije, posebne zvrsti astrologije, ki nam omogoča določiti ugodne lokacije na svetu, kjer lahko v polnosti izrazimo svoje potenciale, se je odvila že v prejšnjem tednu, v tem tednu pa bodo prišla na vrsto zdravilna zelišča in zeli, s katerimi si lahko olajšamo tegobe prehladov in podobnih zimskih nadlog, ki nam utegnejo pokvariti sicer idilično zimo.

Z naravo nad zimske tegobe

Od 25. do 27. 10. 2018

V trgovinici Kotiček pod srečno zvezdo vam bodo predstavili različne naravne izdelke, s katerimi si lahko pomagate pri premagovanju zimskih  prehladnih tegob. Poudarek bo na uporabi naravnih eteričnih olj in produktov, ki so izdelanih iz njih. Obiskovalci pa si bodo lahko izdelali tudi inhalator po lastni izbiri.

Razstava decoupage reprodukcij  Marimekko

Konec oktobra bo v prostorih Kotička pod srečno zvezdo na ogled tudi zanimiva razstava decoupage reprodukcij  Marimekko.

Marimekko je finsko podjetje, ki je bilo leta 1951 ustanovljeno z namenom oblikovanja tekstilij.  Marimekko vzorci  so bili v drugi polovici dvajsetega stoletja prava oblikovalska senzacija. Najprej so vzorce uporabljali v tekstilni industriji, pozneje pa so jih razširil na proizvodnjo artiklov stanovanjske opreme. Uspeh  Marimekka je temeljil na tem, da je svoje vzorce prilagajal tekočim aktualnim  trendom.

Vabljeni na ogled

Namen in uporaba Kristalov

10.11.2018 od 8h-12h

Gostili bomo Tanjo Natašo Moškrič, poznavalko in oblikovalko, ki se ukvarja z izdelovanjem nakita iz poldragega kamenja in kristalov. Obiskovalci bodo lahko pridobili veliko koristnih nasvetov o namenu in uporabi kristalov. V trgovini pa bo potekala  tudi prodajna razstava orgonitov, transformatorjev negativne energije in sevanja, ki so trenutno hit na področju ezoterike.

Izdelaj si zapestnico

17.11.2018 od 8h-12h

Delavnica bo potekala kot nadaljevanje delavnice o mineralih in kristalih. Izdelovali bomo zapestnico. Možno bo izdelati manj zahteven izdelek, vrvica plus kristal, in rokodelsko bolj zahteven izdelek v makrame tehniki. Delavnica je primerna tako za otroke kot za odrasle in bo omogočala družini ob učenju ročnih del kreativno preživeti svoj prosti čas. Vodila jo bo oblikovalka nakita in poznavalka kristalov Tanja Nataša Moškrič.

Dogodki so sofinancirani iz projekta Menedžment mestnih središč, ki ga vodita Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik in Občina Kamnik v sodelovanju s Kikštarterjem.

Delovni čas trgovinice Kotiček pod srečno zvezdo

Prodajna galerija in astrološka svetovalnica Kotiček pod srečno zvezdo je odprta vsak dan, in sicer med med 10. in 12. uro ter med 15. in 18. uro, ob sobotah je Kotiček pod srečno zvezdo odprt med od 8. in 12. uro, ob nedeljah in praznikih pa Kotiček pod srečno zvezdo počiva.