Naslovnica / Črna kronika / Kronika Policijske postaje Kamnik

Kronika Policijske postaje Kamnik

Policijska postaja Kamnik od 27. oktobra 2014 do 2. novembra 2014

 • 27. oktober
  Policisti so obravnavali tatvino gradbenega orodja v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči v okolici Kamnika izvršil tatvino gradbenega odra in stirodur plošč. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za približno 1.500 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.
 • 28. oktober
  Policisti so imeli v Kamniku postopek z  21- in 25-letnikom iz okolice Kamnika. Pri postopku jima je bil zasežen cigaretni ogorek, samozapiralna vrečka in kovinski »mlinček«, vsi z neznano snovjo zeleno-rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo konopljo – rastlino. Zoper 21- in 25-letnika bo izdana Odločba v hitrem postopku.
 • 29. oktober
  Policisti so obravnavali vlom v skladiščne prostore podjetja v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči v okolici Kamnika vlomil v skladiščne prostore podjetja, od koder je odtujil 22 plinskih jeklenk. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za približno 700 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.
 • 30. oktober
  Policisti so imeli v Kamniku pri cestno-prometni kontroli postopek z 34-letnikom iz okolice Domžal. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je navedeni vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa mu je bilo zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola, odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.87 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so 34-letniku zaradi navedenih kršitev zasegli osebni avtomobil in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
 • 31. oktober
  Policisti so obravnavali tatvino nakupovalnih vozičkov v Kamniku. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči v Kamniku izpred ene od živilskih trgovin izvršil tatvino 13. nakupovalnih vozičkov. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za približno 1.500 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.
 • 1. november
  Policisti so obravnavali več vlomov v garderobne omarice v turističnem objektu v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v popoldanskem času vlomil v več garderobnih omaric v turističnem objektu v okolici Kamnika in iz notranjosti odtujil dokumente, denar, oblačila in še nekaj drugih predmetov. Z dejanjem je neznani storilec povzročil skupno za približno 1.500 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.
 • 2. november
  Policisti so imeli v Kamniku postopek s 54-letnim voznikom osebnega avtomobila iz okolice Kamnika. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je 54-letnik vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako je bilo pri postopku ugotovljeno, da je vozilo neregistrirano, na vozilu pa so bile nameščene registrske tablice, ki niso pripadale vozilu, s katerim je upravljal 54-letnik. Prav tako je bilo ugotovljeno, da sta registrski tablici, ki sta bili nameščeni na osebnem avtomobilu, odtujeni. Zaradi navedenega  je bil 54-letniku zasežen osebni avtomobil. Zoper 54-letnika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče in pa kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.