Naslovnica / Črna kronika / Kronika Policijske postaje Kamnik (od 23. 2. do 1. 3. 2015)

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 23. 2. do 1. 3. 2015)

Sumljiva pošiljka in grožnje
23. 2. 2015 – Obveščeni smo bili o prejemu sumljive pošiljke z grozilnim pismom, v kateri je bil tudi neznani bel prašek. Policisti so na kraju zavarovali sumljivo pošiljko ter prostore do prihoda pristojnih služb, ki so opravile analize ter ovrgle nevarnost v zvezi neznanega belega prahu. Glede groženj kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

Tovornjakarju brez izpita začasno zasegli vozilo
24. 2. 2015 – Policisti so imeli pri cestno prometni kontroli v Kamniku postopek s 36-letnim voznikom tovornega vozila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je 36-letnik vozil tovorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega so policisti 36-letniku začasno zasegli tovorno vozilo in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Še en začasni zaseg vozila
24. 2. 2015 – Policisti so imeli pri cestno prometni kontroli v Kamniku postopek s 43-letnim voznikom osebnega vozila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je 43-letnik vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega so policisti 43-letniku začasno zasegli osebni avtomobil in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Vlomil v avto in povzročil za okrog 3000€ škode
25. 2. 2015 – Policisti so obravnavali vlom v osebni avtomobil v Kamniku. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pristopil do parkiranega vozila v katerega je vlomil in iz vozila odtujil  več delo vozila. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 3000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Prevrnjen tovornjak
25. 2. 2015 – Policisti so na RC Kamnik – Ločica obravnavali  prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen voznik tovornega vozila. Na kraju so policisti z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznika tovornega vozila. Voznik je izgubil nadzor nad vozilom zaradi česar je zapeljal izven vozišča ter se prevrnil. V nesreči je bil voznik lahko telesno poškodovan, cesta Kamnik – Ločica je bila zaradi prevrnjenega vozila več ur popolnoma zaprta. Vozniku bo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdan plačilni nalog.

Vlom v skladiščni šotor
26. 2. 2015 – Policisti so obravnavali poškodovanje skladiščena šotora v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pršel do skladiščnega šotora in z ostrim predmetom na več mestih poškodoval šotor. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 800 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Ukradeno vozilo
27. 2. 2015 – Policisti so obravnavali tatvino vozila v Kamniku. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec od 25.2.2015 do 27.02.2015 izpred stanovanjskega bloka odtujil osebni avtomobil znamke  Renault Scenic bele barve, registrskih številk LJFK-873. Materialna škoda znaša okoli 9.000 eurov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vlom v dvoje stanovanj
27. 2. 2015 – Policisti so obravnavali dva vloma v stanovanje v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v dve stanovanji ter iz njih odtujil denar ter zlatnino. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 6000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vozil brez izpita
28. 2. 2015 – Policisti so imeli pri cestno prometni kontroli v Kamniku postopek s 42-letnim voznikom osebnega vozila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je 42-letnik vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega so policisti 42-letniku začasno zasegli osebni avtomobil in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Pijan trčil v hlev
1. 3. 2015 – Policisti so na RC Kamnik – Ločica obravnavali  prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen 63-letni voznik osebnega avtomobila. Na kraju so policisti z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznika osebnega avtomobila. Voznik je izgubil nadzor nad vozilom zaradi česar je zapeljal izven vozišča ter trčil v gospodarski objekt. . Pri postopku je bilo zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.97 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so 63-letniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve