Naslovnica / Črna kronika / Kronika Policijske postaje Kamnik (od 7. do 12. aprila 2015)

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 7. do 12. aprila 2015)

Iz hiše odnesel zlatnino in denar
7. 4. 2015 – Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v dopoldanskem času vlomil v stanovanjsko hišo in iz notranjosti odtujil več kosov predmetov iz rumene kovine in gotovino. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 5000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Brez izpita odklonil pihanje
7. 4. 2015 – Policisti so imeli pri cestno prometni kontroli v Kamniku postopek s 34-letnim voznikom osebnega avtomobila iz Kamnika. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je 34-letnik vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako je 34-letnik pri postopku odklonil preizkus alkoholiziranosti. Zaradi navedenega so policisti 34-letniku začasno zasegli osebni avtomobil znamke Audi A4 in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Pijan povzročil za 11.000 evrov škode
8. 4. 2015 – Obveščeni smo bili o prometni nesreči v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 62-letnik zapeljal iz dovozne poti na prednostno regionalno cesto Moste – Duplica, pri čemer je zaprl pot 33-letnemu vozniku tovornega vozila s priklopnikom, ki je pravilno vozil po regionalni cesti v smeri proti Kamniku. V prometni nesreči je nastalo za cca. 11.000 evrov materialne škode. V prometni nesreči se nihče ni telesno poškodoval. Na kraju prometne nesreče je bil zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola s 62-letnikom opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 1.03 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper 62-letnega povzročitelja bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Tatovi odprli kolesarsko sezono
9. 4. 2015 – Policisti so bili obveščeni o tatvini dveh koles v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v nočnem času v okolici Kamnika vlomil v vrtno lopo in iz notranjosti odtujil treking kolo znamke Cross Fun Road Disc in moško gorsko kolo znamke Author,tip Dexter, črno rumene barve. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 1000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Zvitek z nasmeškom
10. 4. 2015 – Policisti so imeli v okolici Kamnika postopek s 29-letnikom iz okolice Kamnika. Pri postopku je bil 29-letniku zasežen cigaretni zvitek in aluminijasta folija v katerih je bila neznana snov zeleno-rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo konopljo – rastlino. Zoper 29-letnika bo izdana Odločba v hitrem postopku.

Raje vozi kot piha
10. 4. 2015 – Policisti so imeli v Kamniku postopek s 23-letnim voznikom osebnega avtomobila. Zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola je bil odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.41 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Prav tako je bilo pri postopku ugotovljeno, da je 23-letnik v cestnem prometu osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bil 23-letniku začasno zasežen osebni avtomobil in bo zoper navedenega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče

Ne vozim, kadar piham
11. 4. 2015 – Policisti so imeli v Kamniku postopek s 29-letnim voznikom osebnega avtomobila. Zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola je bil odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.68 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Kršitelju je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Še en Vinko za volanom
12. 4. 2015 – Policisti so imeli v okolici Kamnika postopek s 54-letnim voznikom osebnega avtomobila iz Kamnika. Zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola je bil odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.58 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Kršitelju je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Kroniko pripravlja PP Kamnik

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve