Naslovnica / NOVICE / Lecom – že 20 let za varen dom

Lecom – že 20 let za varen dom

Lecom d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo na področju varovanja vašega premoženja. Naša osnovna dejavnost je dobava in montaža mehanske in tehnične zaščite objektov, z našimi rešitvami pa smo opremili že preko 3300 objektov, tako pravnih kot tudi fizičnih oseb.

Na naši poti smo se srečali z mnogimi problemi za katere smo vselej našli primerno rešitev in prepričani smo, da lahko ustrezno in zanesljivo pred nepridipravi obvarujemo tudi vaše premoženje.

Vse večje število kraj in vlomov

Kraje in vlomi so, žal, vse pogostejši in le vrhunska mehanska ter tehnična zaščita vašega stanovanja, hiše, delavnice ali kmetije, je osnova pri zagotavljanju najvišje možne varnosti vašega premoženja.

Za razmišljanje o zaščiti premoženja pa je takrat, ko so vas nepridipravi že obiskali, običajno že vsaj nekoliko pozno.

Izberite res kvalitetno ključavnico

Neuničljivih ključavnic sicer ni, vendar kvalitetna ključavnica lahko odvrne vlomilca od nečednih namenov saj bistveno podaljša čas do vstopa v ustrezno varovan objekt oziroma, če povemo nekoliko bolj po domače, dobra in kvalitetna ključavnica vlomilcu vzame preveč časa, da bi si upal tvegati vlom brez bojazni, da bo pri tem zaloten.

Še posebej v primeru, da varnost vašega premoženja povečate še s kvalitetnim, profesionalnim alarmnim in video nadzornim sistemom, ki ga lahko optimalno prilagodimo vsem vašim specifičnim potrebam, tudi v primerih, ko želite zagotoviti najvišjo možno varnost.

Izkušnje in inovativnost

V podjetju Lecom d.o.o. smo pionirji na področju sistemskega zaklepanja, bržkone pa imamo največ znanja in izkušenj pri načrtovanju in izvedbi sistemskega zaklepanja, saj smo razvili lasten ER profil cilindričnih vložkov in ključev, ki je na trgu unikaten, možno pa ga je izdelati le v našem podjetju.

 

  • Kakovostni cilindrični vložki so zaščiteni z lastniško kartico, kar pomeni, da je ključe nemogoče kopirati/ponarejati brez vašega dovoljenja oziroma soglasja.
  • Cilindrični vložki podjetja Lecom so modelno zaščiteni, kar pomeni, da ustrezajo vsem standardom in certifikatom in jih je nemogoče ponarejati kjer koli drugje na svetu.
  • Cilindrični vložki so zaščiteni tudi z varovalom proti tipanju, kar pomeni, da z vlomilskim orodjem ključavnice ni mogoče odpreti.

Strokoven in odziven pristop izkazujemo na celotnem področju dobave in montaže mehanske in tehnične zaščite objektov.

Sistemsko zaklepanje je sistem ključavnic in ključev s katerim vsakemu uporabniku prostora določite svoj dostop. To pomeni, da z načrtom zaklepanja za vsako ključavnico v objektu določite, katera vrata lahko posameznik odpira. S tem ima glavni uporabnik nadzor nad dostopom in zaklepanjem vrat objekta.

Vsak posameznik prejme le en ključ, s katerim lahko odpira samo tista vrata, ki mu jih v načrtu zaklepanja določite. To pomeni, da lahko napravite hierarhijo odklepanja, od tega, da določite eni osebi, da lahko z enim ključem odklepa vsa vrata, do tega, da lahko določite osebi, da lahko z enim ključem odpira samo ena vrata v objektu. S tem se boste rešili šopov ključev v objektu in skupnih omaric za ključe.

Vabljeni na hišni sejem

V času 48. dnevov narodnih noš bomo, v sodelovanju s trgovino Mojster Jaka, na Ljubljanski ulici pripravili hišni sejem, na katerem se boste lahko podrobno seznanili z našo ponudbo, katere kratek opis najdete tudi na naši novi spletni strani www.lecom.si.

Na hišnem sejmu vam bomo, skupaj z Mojstrom Jako, nazorno predstavili različne možnosti za zaščito vašega premoženja, konkretno ponazorili razliko med slabo in dobro ključavnico ter vam z nasveti pomagali pri iskanju najboljših rešitev za zaščito vašega doma in poslovnih prostorov.

Vljudno vabljeni!

V kolikor že zdaj razmišljate, da bi čim prej poskrbeli za večjo varnost vašega premoženja, nas lahko kadarkoli tudi kontaktirate, saj vam bodo člani našega kolektiva z največjim veseljem priskočili na pomoč z nasveti, strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, ki jih cenijo tudi številni zadovoljni uporabniki naših storitev.

Seveda pa nas lahko tudi obiščete na sedežu našega podjetja, ki se nahaja na Kovinarski cesti 30 v Kamniku.

Kontaktne informacije

LECOM, d.o.o., Kamnik
Kovinarska cesta 30
1241 Kamnik

Telefon: 01 8394542  |  01 8311973
E-pošta: info@lecom.si
Spletna stran: www.lecom.si

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve