Naslovnica / NOVICE / Mačjegrajski počitniški utrip

Mačjegrajski počitniški utrip

Morda niste vedeli, ampak nekdanja smodnišnica je njega dni premogla tudi svoj bazen, ki se ga kdo od nekoliko starejših še vedno spominja, tako kot se bomo z veseljem spominjali tudi sinočnjega, prav luštno sproščenega počitniškega dne na Kulturnem vrtu Kaztenberg.

Če so počitnice, naj bodo počitnice za vse! Nekateri na morju, tako kot del ekipe KD Pridenmožic, ki je šla s trebuhom za kruhom po nastopih v obmorske kraje, drugi pa doma v lavorju oz. priložnostnih bazenčkih.

 

Da je le luštno in zabavno, kot je bilo včeraj zvečer v globoki senci mačjegrajskega atrija, kjer se je odvila nova v vrsti sproščenih in veselih kulturno-zabavnih prireditev, ki bi ji tokrat, glede na to, da smo bili priča tudi atraktivnim skokom v vodo, akrobacijam in neuradnemu občinskemu prvenstvu v vrtenju hula-hoop obroča za veterane in veteranke, lahko pripisali celo športni značaj.

 

Razen v različnih dejavnostih, je bilo moč na mačjegrajski zabavni plaži včeraj moč uživati tudi v sladkem brezdelju ob koktajlih, branju in odličnih glasbenih nastopih, ki so se, spričo pregovorne kamniške sramežljivosti, potem, ko so se na nebu prižgale zvezde, razvili v veselo skupinsko ringa-rajanje, namesto večerne pravljice za lahko noč, pa je sledil še ogled Poletja v školjki.

 

Skratka, v Katzenbergu je bilo znova nadvse luštno, zato ne odlašajte in se naslednjič katere izmed številnih, družabno veselih prireditev, ki so na sporedu vsak vikend, udeležite tudi sami. Pa brez skrbi, nihče ne grize, kravate vam ni potrebno nadeti, družba je prav luštna in naj nas takoj koklja brcne, če ni celo bolj luštno kot na morju.