Naslovnica / KULTURA / Manca Berlec je predstavila “Kadilko”

Manca Berlec je predstavila “Kadilko”

Včeraj zvečer je bila gostilna Korobač polna, da že dolgo ne tako, kljub strogemu protikadilskemu zakonu, pa so vsi zbrani “kadili” skupaj s kamniško glasbenico Manco Berlec, ki je predstavila svoj nov videospot.

V Korobaču se je sinoči slavnostno in premierno predvajal novi videoposnetek Mance Berlec z naslovom Kadilka, ki bo pospremil istoimensko avtorsko skladbo iz njenega prihajajočega albuma, ki  ga bo predstavila osmega maja v ČinČinu.

Videospot je bil posnet v enem samem dnevu, Manca pa je v smehu dodala, da se ji je glavna igralka Sarah Jackson kar malo zasmilila, saj je morala za potrebe videa kaditi kar dvanajst ur, kolikor je trajalo snemanje. V prihodnosti ima Manca namen posneti vsaj še en video posnetek, seveda pa upa na še veliko več njih v prihodnosti.

Videospot Kadilka je bil pospremljen tudi z razstavo likovnih del glavne igralke v posnetku, ki ustvarja predvsem na področju digitalne in grafične ilustracije ter realističnega risanja. Dela, ki so razstavljena so bila prav tako uporabljena v videospotu.

Obiskovalci dogodka so nad videoposnetkom in pesmijo navdušeni, sami pa si ga lahko ogledate na spodnji povezavi.

 

Laura Hribar

X