Naslovnica / Pavliha / Medeni tedni kamniške kraljeve družine

Medeni tedni kamniške kraljeve družine

Čeprav se na našem portalu strogo izogibamo tračarijam in prispevkom, ki sodijo na strani rumenega tiska, ne moremo prezreti pobožnih želja naših bralcev, ki vztrajno zahtevajo, da več pozornosti namenimo tudi poročanju o družinskem življenju mlade kamniške kraljeve družinice.

Po slovesnem poročnem ceremonialu, o katerem smo poročali v preteklem tednu, sta se, ljuba nam mladoporočenca, podala na skrivno lokacijo, kjer preživljata medene tedne. Iz zaupnih in zanesljivih virov smo izvedeli, da sta bila mladoporočenca opažena na več lokacijah med Snovikom in Veliko planino, iz skopih informacij s katerimi razpolagamo, pa smo uspeli razvozlati, da naj bi mladoporočenca medene tedne preživljala v Medvedji jami pod Mokrico. V odmaknjeno idilo jame sta se zatekla v želji, da se vsaj nekoliko skrijeta pred nadležnimi paparaci portala Kamnik Info, hkrati pa je prijeten polmrak jamskega zatočišča, kjer ne moti Svetloba, kot nalašč za romantične aktivnosti medenih tednov.

Poskočna mladoporočenca, ki imata zelo ploden zakon, sta v tem kratkem času uspela osnovati tudi družino, saj dvojčka Igor in Matej menda pridno jesta in rasteta. Bolj priden naj bi bil zaenkrat Igorček, ki se čez dan igra, ponoči pa pridno spi, medtem ko naj bi imel Matejček manjše težave s kolikami, ki naj bi mu jih povzročalo nenasitno cuzanje trničev.

Ker se je naš fotoreporter izgubil nekje na Markovi ravni, vam zaenkrat še ne moremo postreči s fotografijami iz Medvedje jame, smo pa v uredništvo prejeli prvo uradno fotografijo kamniške kraljeve družinice, ki se nadeja, da si bo, po vrnitvi z medenih tednov, svoje gnezdece uredila na Starem gradu, od koder tlačani nedavno s puntom pregnali starega graščaka.

kamniska kraljeva druzina