Naslovnica / Napovedi in obvestila / Najlepše kamniško potepanje od enih do drugih odprtih vrat

Najlepše kamniško potepanje od enih do drugih odprtih vrat

Od petka, 29. aprila, do nedelje, 1. maja, vas v Kamniku čakajo posebna doživetja z ugodnostmi, popusti in sodelovanjem v veliki nagradni igri!

kamnik1

Obiščite srednjeveško mesto Kamnik v Srcu Slovenije

 

 

trznica mar 2016 65

Dober tek in Na zdravje v Kamniku!

 

 

mali grad pivo

 

Velika planina - Foto: Aleš Frelih

Velika planina – Foto: Aleš Frelih

V naravo Srca Slovenije.

 

      • Izkoristite posebne ugodnosti za kopanje v Termah Snovik. V času vikenda odprtih vrat, od 29. aprila do 1. maja, si privoščite 4-urno kopanje že za 7 EUR na osebo. Ob nakupu karte vam ponudijo brezplačen čaj, pripravljen z zdravilno termalno vodo in domačimi zelišči. Termalna voda Term Snovik je naravno zdravilno sredstvo. Primerna je za plavanje in pitje, saj blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo.
      • Okrepčajte se z zdravilnimi energijami Zdravilnega gaja Tunjice. Za vstop v gaj veljajo v času vikenda odprtih vrat promocijske cene. Vsaka vstopnica sodeluje v žrebanju za nagrado, vsi obiskovalci lahko brezplačno degustirajo Živo vodo in glineni napitek, s katerim se začne vaše telo razstrupljati. Zdravilni gaj Tunjice je edini center v Evropi z znanstveno potrjenimi zdravilnimi učinki na človeka.

 

Po dodatne informacije.

  • Pridite na TIC v Kamnik. Od ponedeljka do sobote je odprt od 9.00 do 16.00, ob nedeljah pa vas pričakujejo od 10.00 do 14.00.

Sodelujte v nagradni igri!

Načrtujte svoje potepe skozi sezono novih odkritij in sodelujte v nagradni igri za 3-dnevno bivanje oz. 2 nočitvi do 8 oseb v koči Košutnik na Veliki Planini. Koča Košutnik ima dve spalnici s po dvema ležiščema ter dodatna ležišča. Nagrajenec bo lahko nagrado izkoristil do 1. aprila 2017, v terminu po svoji izbiri, le da ne v času šolskih počitnic.

Kako sodelovati? Pri katerem koli ponudniku, ki sodeluje v ponudbi Vikendov odprtih vrat v Srcu Slovenije, zahtevajte nagradni kupon. Izpolnite ga in pustite pri ponudniku. V žrebanju bodo sodelovali vsi pravilno izpolnjeni kuponi! Žrebanje bo 11. oktobra 2016. Pravila nagradne igre so objavljena na www.srce-slovenije.si/vikendi/nagradnaigra.