Naslovnica / ŠPORT / Namiznoteniška tekma DU Kamnik : NTK Kamnik mladi

Namiznoteniška tekma DU Kamnik : NTK Kamnik mladi

V prvi pripravljalni tekmi sezone 2019/2020 med ekipama Društva upokojencev Kamnik in NTK Kamnik mladi, odigrani v soboto, 28. septembra smo gledali lepe dvoboje in zmago bolj izkušene ekipe z izidom 17 : 8.

Še enkrat je potrjeno staro pravilo, da za namizni tenis leta, moč in hitrost niso odločilni. Pomembnejši so: znanje, izkušnje in iznajdljivost. Sivi panterji, kako ljubkovalno rečemo ekipi upokojencev, so tokrat igrali preudarno, taktično zrelo in z navdihom za kar jim iskreno čestitamo. Kapetan Davor Gregorc je poleg Iva Zeliča, Edvarda Osenka in Sreča Berlica, ekipi pridružil še večkratnega veteranskega državnega prvaka, Maksa Burgerja. Proti tako čvrsti in jekleni ekipi pomlajena četica trenerja Borisa Hribarja ni imela velikih možnosti za zmago. Janez Popelar, Boštjan Sladič, Matej Močnik, Mija Frontini in Tea Brletič so sicer prikazali dobro igro in kar nas še posebej veseli, veliko zagnanost in željo za zmago. Trener Namiznoteniškega kluba Kamnik nam je povedal, da je pri mladih zaznal pozitivnost, motiviranost in močno željo po izboljšanju, kar je osnova za razvoj v odlične igralce.

Naslednja tekma bo članska, med NTK Kamnik in NTK Trnava. Na sporedu bo v OŠ Marije Vere v nedeljo, 6. oktobra z začetkom ob 10:00 uri. Prijazno vabljeni, spoštovani občani in drage občanke,  na ogled vrhunskega namiznega tenisa.

Zapisal: Željko Đurić. NTK Kamnik

X