Naslovnica / ŠPORT / Namiznoteniški mojstri in mojstrice

Namiznoteniški mojstri in mojstrice

Na kolajne najboljših kamniških igralcev namiznega tenisa smo že navajeni. Tokrat so na Odprtem prvenstvu Komende, odigranem v počastitev občinskega praznika, blestele punce z osvojitvijo prvih treh mest. Lana Grabnar, Dženana Hamidović in Aleksandra Štravs so prikazale všečno in pogumno igro in veliko veselje do namiznega tenisa. Med fanti je drugo mesto dosegel Lenart Golob in tretje Tim Maroh. Zmagovalec je bil Nal Bamburač Progar iz Komende. Tekmovanje je odigrano v prepolni telovadnici osnovne šole Moste-Komenda v torek 14. maja.

Člani in veterani so v Lazah v Tuhinju odigrali že 14. tradicionalno tekmo med ekipama ŠD Tuhinj in NTK Kamnik v četrtek 9. maja. V sila izenačeni tekmi so zmagali Kamničani z izidom 9:7 in tako izenačili skupni rezultat v ekipnih zmagah na 7.

Zaradi skromne velikosti dvorane so igrani le dvoboji dvojic na dveh mizah. V kulturnem domu v Lazah se je zbralo lepo število igralcev in gledalcev. Značilnosti tekme so visoka kakovost, prijateljsko vzdušje in prijetno druženje po končanem dogodku. Med igralci je treba pohvaliti vse nastopajoče za borbenost in za kvalitetno igro. Strokovna žirija je za najboljše razglasila: Petra Pančurja in Dušana Volkarja iz ŠD Tuhinj ter Franca Sitarja in Martina Bombača iz ekipe NTK Kamnik. Prehodni pokal je prejel trener Boris Hribar, ki je s svojimi nasveti v odločilnih delih tekme uspel zrežirati rezultatski preobrat.

Zapisal: Željko Đurić

X