Naslovnica / Pavliha / Nevarno zaostrovanje razmer na meji med Kamniško in Domžalsko občino

Nevarno zaostrovanje razmer na meji med Kamniško in Domžalsko občino

Spričo diplomatske nerodnosti, ki so jo zagrešili v Domžalah, o čemer smo podrobno pisali v prispevku Škandal brez primere: Domžalčani oprezajo za kamniškimi dekleti”, so se razmere na meji domžalske in kamniške občine nevarno zaostrile.

V uredništvo smo namreč, od našega vojnega poročevalca s terena, pravkar dobili informacijo, da je kamniškemu opazovalnemu tiču zgodaj zjutraj uspelo prestreči več domžalskih vohunskih dronov, ki so nad Šmarco kršili kamniški zračni prostor in z iztrebki bombardirali nič hudega sluteče občane in občanke kamniške občine, ki so se odpravljali na delo.

Spričo hitrega ukrepanja kamniške protizračne obrambe sovražni droni niso povzročili večje škode, le par avtomobilov je potrebnih pranja, nekaj suknjičev bo potrebno odnesti v kemično čistilnico, še najbolj pa jo je skupila občanka srednjih let, ki bo morala ponovno obiskati frizerja.

Domžalski vohunski droni so bil prisilno prizemljeni, po zaenkrat še nepreverjenih informacijah, pa naj bi bili že zaslišani ter na hladnem, kjer bodo začinjeni počakali nadaljne obravnave in izrek kazni. Bržčas bo kazen 10.000 obratov nad žarom gostinskega lokala v Šmarci. Po pričakovanjih naj bi bili, proti plačilu ustrezne varščine, na prosto izpuščeni v času dopoldanske malice.

peceni golobi

Sovražni vohunski droni iz Domžal so že na hladnem, vendar bodo prostost dočakali dobro ogreti.

Na uradne odzive sprtih strani še čakamo, neuradno pa smo izvedeli, da prebivalci Nožic že zbirajo podpise za plebiscitno odločitev o priključitvi naselja k občini Kamnik.