Naslovnica / Napovedi in obvestila / Nocojšnja predstava Profesor Kuzman mlajši je razprodana, znan pa je že nov termin predstave

Nocojšnja predstava Profesor Kuzman mlajši je razprodana, znan pa je že nov termin predstave

Nocojšnja predstava monokomedije o di(v)jakih in (m)učiteljih Profesor Kuzman mlajši, je sicer že par dni razprodana, vsi, ki tokrat niste uspeli priti do vstopnic, pa si boste lahko, če se boste tokrat nekoliko bolj podvizali z nakupom vstopnic, ponovitev zabavne predstave lahko ogledali 12. februarja 2019.

Uroš Kuzman nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha.

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in – na njegovo izrecno željo – tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.

Predprodaja vstopnic:

Eventim prodajna mesta (Petrol, Pošta, BigBang, Trafika 3DVA, Mercator Hipermarket, …) Info: 031 363-179

ter

Dom kulture Kamnik, Fužine 10, 1241 Kamnik,
Ponedeljek, torek in petek od 10.00 do 12.00, sreda in četrtek od 14.00 do 18.00.
T: 041 360-399
E: info@domkulture.org