Naslovnica / NOVICE / Nogometni Živ – Žav v Športnem parku Virtus

Nogometni Živ – Žav v Športnem parku Virtus

NK Virtus  je na izredno lepo četrtkovo popoldne 16. aprila 2015 v Športnem parku Virtus priredil za vse nogometne nadobudneže, lep nogometni dogodek IGRALNI DAN – VIRTUS 2015. V NK Virtus smo se odločili da organiziramo zaključni dogodek za vse otroke, ki so preko celotnega šolskega leta pridno vadili v okviru Otroške Nogometne Šole Virtus.

Otroci so od meseca oktobra vestno obiskovali vadbo, ki je enkrat tedensko potekala na OŠ Marije Vera in OŠ Toma Brejca. Na Igralnem dnevu, so lahko svojim najzvestejšim navijačem – staršem, babicam in dedkom prikazali vse svoje nogometne veščine, ki so jih pilili preko celotnega šolskega leta. Za uspeh si štejemo, da so vadbo v šolah vadeči dobro sprejeli in so se iz tedna v teden vračali z veseljem po novih izzivih, katere smo jim jih postavljali na nogometni vadbi. Zlasti lepo je videti, da je preko šolskega leta število vadečih naraščalo.

virtus11

Vadba jim je bila zanimiva, a hkrati jim je pomenila tudi svojevrsten dražljaj po napredovanju in osvajanju vedno novih elementov nogometne igre. Bilo je veselje pogledati kako je okoli 70 otrok od 1. – 3. razreda, uživalo v nogometnem dogajanju in igri z žogo ter opazovati njihove starše kako so jih spodbujali z glasnim navijanjem.

Da je bil Igralni dan v Športnem parku Virtus še bolj atraktiven smo za njih napihnili »Žogo Velikanko« oz. Zoorbing žogo v kateri so se z užitkom v njej kotalili in uživali, kot hrčki v svojem kolescu.

Za zaključek pa smo jim pripravili manjše presenečenje, saj je vsak udeleženec bil nagrajen s spominsko medaljo »IGRALNI DAN – VIRTUS 2015«. Medalja s katere jih pozdravlja in bodri naš Levček, ki je klubski simbol ter krasi Virtusov grb.

virtus21

In še za konec, če je merilo veselje in nasmeh otrok, ki so prisostvovali, potem je IGRALNI DAN – VIRTUS 2015 ODLIČNO USPEL! Priredili smo jim lep dan in izkušnjo, ki jim bo ostala v spominu.

Hvala vsem trenerjem in staršem ki, so pomagali, da so otroci ta dan uživali!

Dušan Balutto