Naslovnica / NOVICE / Novi podpisni mesti Peticije proti preimenovanju kamniške knjižnice

Novi podpisni mesti Peticije proti preimenovanju kamniške knjižnice

Peticijo proti preimenovanju Matične knjižnice Kamnik v Knjižnico Franceta Balantiča, podpišete tudi v preddverju Občine Kamnik in Matične knjižnice Kamnik.

V želji, da podpis peticije proti preimenovanju osrednje kamniške knjižnice omogočimo tudi vsem občanom, ki niso vešči uporabe svetovnega spleta, oz. nimajo dostopa do le-tega, smo Občino Kamnik, kot lastnico objektov, zaprosili, da nam omogoči postavitev podpisnih točk peticije v prostorih Občine Kamnik ter osrednje kamniške knjižnice.

Podpisno mesto v osrednji kamniški knjižnici

 

Občina je našo prošnjo odobrila, zato lahko od danes naprej Peticijo proti preimenovanju Matične knjižnice Kamnik v Knjižnico Franceta Balantiča, podpišete tudi v preddverju Občine Kamnik ter v preddverju kamniške knjižnice.

Podpisno mesto v preddverju Občine Kamnik

 

Razen na obeh omenjenih podpisnih mestih ter na naši spletni strani, pa lahko peticijo podpišete tudi pri vse številčnejših prostovoljcih, ki podpise zbirajo tudi na terenu.

plakat peticija

 

Podpise lahko pomagate zbirati same, in sicer tako da si prenesete in natisnete besedilo peticije ter obrazec za zbiranje podpisov z naše spletne strani.

–> Peticija proti preimenovanju MKK v Knjižnico Franceta Balantiča Kamnik (.pdf dokument)

Podpise bomo zbirali do 5. julija 2015.