Naslovnica / Napovedi in obvestila / Novo: Spletna picerija Napoli

Novo: Spletna picerija Napoli

Picerija Napoli omogoča enostavno spletno naročanje in plačilo pic ter druge hrane in pijače prek spleta, med tednom pa še vedno velja, da ob naročilu treh pic plačate samo dve.

Naročanje pic in druge hrane ter pijače v Piceriji Napoli Kamnik je od nedavnega še bolj enostavno, saj lahko vse skupaj, brez zamudnega klicanja po telefonu, naročite kar prek nove spletne strani picerijanapoli.com.
Preprosto zgolj obiščete stran picerijanapoli.com, označite dostavo ali osebni prevzem, izberete pico in svoje najljubše dodatke, določite čas prevzema ter plačate, bodisi s pomočjo PayPala prek spleta, oz. s kartico ali gotovino ob prevzetju, če ste se odločili za osebni prevzem.

 

Naročiš 3, plačaš 2

Tudi pri spletnem naročilu pic od ponedeljka do petka velja akcija naročiš 3, plačaš 2. To pa še ni vse, saj se v vsaki škatli s pico skriva tudi dobitna koda presenečenja.
Picerija Napoli pice ter drugo hrano dostavlja v Kamnik, Domžale, Mengeš in Trzin ter seveda v vse manjše kraje na tem območju, cena dostave pa znaša zgolj 1 €.
Delovni čas: od ponedeljeka do sobote: 11:00-22:00; nedelja in prazniki: od 12:00 do 20:00.