Naslovnica / NOVICE / Novosti v ponudbi Zavoda KKS Kamnik

Novosti v ponudbi Zavoda KKS Kamnik

Kamniški ponudnik telekomunikacijskih storitev Zavod KKS Kamnik je znova pripravil nekaj novosti, ki uporabnikom prinašajo tudi prihranke.

Nova storitev VOYO

V mesecu marcu 2017 je Zavod KKS Kamnik v svojo ponudbo vključil tudi storitev VOYO.

Gre za najbolj priljubljeno spletno videoteko z več kot 5.000 TV-vsebinami v vsakem trenutku. Resničnostni šovi in oddaje, svetovne uspešnice, neodvisni filmi, popularne domače in tuje serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, telenovele ter ekskluzivni športni dogodki.

Kjerkoli in kadarkoli lahko spremljate vsebine na zahtevo (IZBERI+POGLEJ) na pametnih telefonih, tablicah in pametnih televizorjih (LG, Philips, Samsung, Android TV), na spletni strani Voyo.si ter v sistemih iOS in Android, pa tudi najbolj priljubljene zamujene vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO za 7 dni nazaj.

Storitev lahko naročite v pisarni Zavoda za samo 7,00€/mesec. Prvih 30 dni je storitev brezplačna.

Plačevanje preko telefona

Od meseca marca 2017 je račune podjetja Zavod KKS Kamnik možno plačevati kar s telefonom. Slovensko aplikacijo Hal mBills si brezplačno prenesete s tržnice aplikacij (App Store ali Google Play) ter namesto tiskanega prejmete račun na pametni telefon.

Zakaj uporabljati Hal mBills?

  • Prihranek – plačilo računa le 25 centov
  • Ekološka rešitev, saj se znebite tiskanih računov
  • Ni pomembno, pri kateri banki imate odprt račun
  • Varna in uveljavljena rešitev z dovoljenjem Banke Slovenije

Več informacij je na voljo na www.mbills.si ali na telefonski številki 01 200 33 69.

Novi oz. posodobljeni splošni pogoji poslovanja

Od 1. marca 2017 so na spletni strani www.kks-kamnik.si objavljeni novi oz. prenovljeni splošni pogoji poslovanja Zavoda, ki bodo stopili v veljavo s 1. aprilom 2017.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete v pisarno Zavoda na telefonsko številko 01/839-14-22  ali na številko mobilnega telefona 041/707-388, pišete na e-mail info@kks-kamnik.si ali pa se osebno oglasite na naslovu Vrhpolje pri Kamniku 41, Kamnik (v gasilskem domu PGD Nevlje).