Naslovnica / Napovedi in obvestila / Nujno prometno obvestilo: Maistrova je že odprta, obvoza prek Šutne ni več

Nujno prometno obvestilo: Maistrova je že odprta, obvoza prek Šutne ni več

Na zahtevo občinske uprave Občine Kamnik je bila ob 17. uri prenovljena Maistrova ulica znova odprta za promet, obvoz prek Šutne pa ukinjen, kar pa je, zaradi nenapovedane spremembe prometnega režima, bržkone botrovalo tudi prometni nesreči, pri kateri se je voznik osebnega vozila zaletel v dvižni stebriček.

Po napovedih in obvestilih je bilo prvotno predvideno, da se Maistrova ulica za promet odpre jutri navsezgodaj zjutraj, vendar je Komunalno podjetje Kamnik, ki je dela prenove opravilo celo nekaj dni pred rokom, s strani občinske uprave Občine Kamnik dobilo navodilo, da naj ulico odpre že danes, obenem pa ukine tudi obvoz prek Šutne.

Zaradi spremenjenega prometnega režima, vam zato priporočamo, da v središču mesta vozite zelo previdno in upoštevate spremenjen prometni režim, še posebej, pa da ne vozite na pamet.

Neupoštevanje prometne signalizacije je namreč pred kako uro že privedlo do prometne nesreče, v kateri se je voznik osebnega vozila zaletel v dvižni stebriček na Šutni, k sreči pa je prišlo zgolj do materialne škode.

 

Še posebej previdno pa vozite jutri oz v prihodnjem tednu, ko se začne novo šolsko leto, na cestah pa bodo znova tudi otroci.