Naslovnica / Napovedi in obvestila / Nujno prometno opozorilo: Na prizorišču včerajšnje prometne nesreče v Šmarci je cesta izjemno spolzka in nevarna

Nujno prometno opozorilo: Na prizorišču včerajšnje prometne nesreče v Šmarci je cesta izjemno spolzka in nevarna

Vse voznice in voznike, ki se odpravljate na pot iz Kamnika v smeri proti Mengšu, Mostam oz. Kranju oz. se proti Kamniku iz omenjenih smeri vračate, opozarjamo, da je vozišče, na odseku med križiščem Korenove ceste in regionalno cesto Kamnik-Mengeš v šmarci, izjemno spolzko ter nevarno.

Tekom včerajšnje večerne nesreče je prišlo do razlitja motornih tekočin, ki jih zaradi mokrega cestišča, kljub temu, da so gasilci in cestni delavci razlite tekočine posuli z vpojnim sredstvom, ni bilo mogoče povsem odstraniti in očistiti, zaradi česar je cesta izjemno spolzka in nevarna.

Razmere na omenjenem odseku dodatno poslabšuje tudi današnje deževje, zato vam priporočamo, da ste pri vožnji izjemno previdni ter da dosledno upoštevate omejitve in začasno cestno signalizacijo, ki so jo na tem mestu postavili delavci cestnega podjetja, kajti tekom dneva je že prišlo do nekaj nepredvidenih zdrsov vozil, ki pa so se, vsaj zaenkrat, k sreči končali brez večjih posledic.