Naslovnica / NOVICE / Obiščite stojnico AMD Kamnik na sejmu v Komendi

Obiščite stojnico AMD Kamnik na sejmu v Komendi

Člani AMD Kamnik so tudi na tokratnem sejmu postavili svojo stojnico, na kateri vam bodo z veseljem predstavili svoje dejavnosti in prednosti članstva v AMZS, ki prinaša kar nekaj praktičnih ugodnosti.

Odkar je kamniško Avto-moto društvo dobilo nov zagon je že kar v navadi, da svoje dejavnosti predstavljajo tudi na Kmetijsko-obrtnem sejmu v Komendi.

Svojo stojnico imajo člani AMD Kamnik tudi na tokratnem spomladanskem sejmu, ki bo na današnjo nedeljo doživel svoj vrhunec, razen številnih obiskovalcev, pa ga bo okrog 11. ure obiskal tudi predsednik vlade Miro Cerar.

Sicer ne vemo, ali je tudi predsednik vlade član AMZS, ampak, če ga bo pot ob ogledu kmetijskega sejma v Komendi morda zanesla mimo stojnice kamniškega avto-moto društva, ni dvakrat reči, da ne bo postal član tudi sam, kajti člani in vodstvo nadvse aktivnega društva, ki vsakomur z veseljem predstavijo svoje dejavnosti in prednosti ter ugodnosti, ki jih prinaša članstvo, ga utegnejo za članstvo, tako kot svoje številne nove člane, zagotovo navdušiti.

 

Zato ste vabljeni, da stojnico AMD Kamnik na sejmu v Komendi obiščete tudi sami, če pa boste sejem obiskali v družbi vaših najmlajših, pa boste najbrž lahko vsaj za hip zajeli tudi sapo, saj so člani ob stojnici pripravili tudi prometno delavnico za otroke.