Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo o odprtju Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik

Obvestilo o odprtju Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik

Uporabnike obveščamo, da bo Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik  4. 5. 2020 delno odprla svoja vrata, skladno z Odlokom o spremembah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanj blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (POVEZAVA), ki ga je Vlada Republike Slovenije sprejela 28. 4. 2020.

Knjižnica bo do nadaljnjega odprta po trenutnem urniku, torej:
  • Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik, Ljubljanska cesta 1, 1241 Kamnik, od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro,
  • Krajevna knjižnica Komenda, Glavarjeva cesta 37, 1218 Komenda, ob ponedeljkih in petkih (ostale dni ne) med 9. in 15. uro.
Vračanje gradiva bo možno od 4. 5. 2020 v enotah v Kamniku in Komendi.
POMEMBNO: Uporabnike obveščamo, da se z vračilom izposojenega gradiva ne mudi. V času trajanja epidemije, ko knjižnica še ne deluje v polnem obsegu, vam ne teče zamudnina.
Izposoja gradiva bo možna po predhodnem naročilu. Navodila najdete TUKAJ. Naročanje gradiva po telefonu se zaključi ob dnevih odprtosti ob 14. uri.
Zaradi upoštevanja ukrepov o omejevanju možnosti za prenos okužbe z novim koronavirusom, prost dostop do gradiva za uporabnike do nadaljnjega ni mogoč.
V Knjižnici Franceta Balantiča Kamnik bo do nadaljnjega za uporabnike veljal poseben režim gibanja, katerega namen je preprečevanje širjenja okužb v času epidemije.

Preventivni režim gibanja obiskovalcev knjižnice.

Uporabniki Krajevne knjižnice Komenda naj ob obisku v knjižnico vstopajo posamično.

Še vedno velja, da v knjižnico prihajajo zdravi posamezniki.

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik