Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo: Poletni delovni čas gostišča Repnik

Obvestilo: Poletni delovni čas gostišča Repnik

Da bi si bodo v času počitnic lahko vsaj malce oddahnili in odpočili tudi člani kolektiva gostilne in penziona Repnik iz Vrhpolja pri Kamniku, gostišče Repnik vse svoje cenjene goste obvešča, da od 1. julija 2018, njihova restavracija posluje po spremenjenem, poletnem delovnem času.

Kolektiv gostišča Repnik vse svoje cenjene goste in prijatelje obvešča, da je gostišče Repnik do nadaljnjega odprto zgolj od četrtka do nedelje, medtem ko je njihova restavracija ob ponedeljkih, torkih in sredah zaprta oz rezervirana zgolj v naprej najavljene goste in zaključene skupine s poprejšnjimi rezervacijami, ki jih sprejemajo na telefonski številki 051 300 357 ali e-mailu info@gostilna-repnik.si.

Primož Repnik je o spremenjenem oz. poletnem delovnem času povedal, se v kolektivu gostišča in penziona Repnik dobro zavedajo, kot je dejal že uspešni podjetnik Richard Branson, da lahko le zadovoljni in veseli zaposleni ustvarijo zadovoljne in vesele stranke.

Zato si želijo, da njihovi zaposleni takšni ostanejo še naprej, seveda pa za kaj takšnega tudi sami kdaj potrebujejo vsej nekaj oddiha oz. kot pravi Primož Repnik: »Za poletni delovni čas smo se odločili predvsem z mislijo, da bomo še naprej z veseljem in zadovoljstvom poskrbeli za vas, naše cenjene goste. Ker nam je mar, za nas in za vas.« 

Seveda pa kolektiv gostišča Repnik vse svoje cenjene goste vabi, da jih, kot doslej, tudi v poletnem času obiščejo ob četrtkih, petkih, sobotah in nedeljah, če pa bi radi v goste pripeljali kako družbo izven poletnega delovnega časa, pa naj prej pokličejo in se dogovorijo za rezervacijo.

Vsem svojim gostom se Primož Repnik in člani kolektiva gostišča Repnik iskreno zahvaljujejo za razumevanje ter jim obenem želijo tudi lepe, mirne in vesele počitnice.

Poletni delovni čas gostišča Repnik

Ponedeljek, torek, sreda: zaprto (sprejemamo rezervacije za zaključene skupine)

Četrtek – sobota: 10.0022.00

Nedelja: 10.0017.00

Informacije in rezervacije:

Gostilna Repnik,
Vrhpolje 186, Kamnik

Telefon: 051 300 357

E-mail: info@gostilna-repnik.si
Spletna stran: www.gostilna-repnik.si