Naslovnica / NOVICE / Obvestilo za člane in uporabnike knjižnice

Obvestilo za člane in uporabnike knjižnice

Uporabnike in člane knjižnice obveščamo, da Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik do nadaljnjega ostaja pri sedanjem načinu delovanja, torej pri brezstičnem načinu izposoje. 

Izposoja, vračanje ter rezervacije gradiva so mogoči v Knjižnici Franceta Balantiča Kamnik in v Krajevni knjižnici Komenda, ki poslujeta po običajnem urniku.
Enote v Šmarci, Motniku in potujoča knjižnica ostajajo zaprte.

Uporabnike vljudno prosimo, da želeno gradivo predhodno naročijo preko aplikacije Moja knjižnica ali (znotraj obratovalnega časa) na telefonskih številkah:

  • Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik: 01 831 12 17 in 01 320 55 80,
  • Krajevna knjižnica Komenda: 01 834 32 98.

Za več informacij o poslovanju knjižnice, dostopom do knjižničnih storitev in urejanja obveznosti, pritisnite spodnjo povezavo:

Informacije za uporabnike KFBK v času epidemije koronavirusa

Zamudnine za izposojeno gradivo trenutno ne obračunavamo. Člane knjižnice kljub temu prosimo, da se po svojih močeh držijo predvidenih rokov izposoje in tako omogočijo, da knjižnično gradivo pride do kar največjega kroga bralcev.

Uporabnike in člane knjižnice vabimo, da spremljajo spletno stran Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik www.kam.sik.si, kjer sproti objavljamo vse novosti v zvezi z izposojo, odprtostjo enot in načinom poslovanja.

Ob prihodu na prevzemno mesto upoštevajte oznake in predpisane ukrepe za preprečitev širjenja okužb s Covid-19.

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik