Naslovnica / ŠPORT / Odbojka: Calcitove super minice so zakon!

Odbojka: Calcitove super minice so zakon!

Dve visoki zmagi najmlajših kamniških odbojkaric v novi sezoni.

S turnirjem na OŠ Brinje se je začelo letošnje državno prvenstvo v mini odbojki. Najmlajše Kamničanke so v novo sezono krenile z dvema visokima zmagama in prikazale zelo dobro odbojko. Prihodnji turnir bo 20. decembra na OŠ Stranje. Pridite navijat!

Varovanke Barbare Novak, ki v prvem delu državnega prvenstva igrajo v skupini, v kateri so predstavnice kamniške, notranjske in dolenjske regije so z odliko opravile svoj začetek sezone. Že na prvi tekmi so brez večjih težav premagale vrstnice iz Brestanice, ki so jim nekaj več odpora nudile le v tretjem nizu. Končni izid je bil 3:0 (9, 10, 14) Svojo premoč na turnirju so potrdile tudi na tekmi z domačinkami turnirja, ki so na prvi tekmi prav tako s 3:0 premagale Kostak Elmont. Odbojkarice Calcit Volleyballa so Grosuplje premagale s 3:0 (14, 13. 11). V tej skupini je še BenQuick Logatec, ki je bil v prvem krogu prost. Trenerka Barbara Novak je priložnost ponudila vsem igralkam, ki so se z veliko žara želele dokazati tudi pred svojimi starši, ki so jih z glasnim spodbujanjem bodrili s tribun.

“Končno smo le dočakale, da se je začelo državno prvenstvo tudi pri minikah. Na turnir v Grosuplje smo odšle z velikim navdušenjem, kar se je pokazalo tudi na igrišču. Trdo delo na treningih se nam je obrestovalo že na prvi tekmi. Borile smo se za vsako žogo, kar se nam je tudi obrestovalo,” je po dveh zmagah na turnirju v Grosupljem povedala Živa Javornik.

Za „minice“ Calcit Volleyballa so igrale: Živa Javornik, Eva Ogrinec, Sara Muršak, Nika Zemljič, Maja Pivec, Mojca Prohinar, Nika Mordič Zamljen, Naja Lipičnik, Manca Pančur.

Bravo punce, pridemo navijat!