Naslovnica / NOVICE / Odprta srca za Mitjo Zabavnika – povabilo na dobrodelno spletno dražbo

Odprta srca za Mitjo Zabavnika – povabilo na dobrodelno spletno dražbo

Animatorji Mladinske skupine Feniks iz Šmartnega v Tuhinju spet vabijo k dobrodelnosti. Po uspešnih akcijah preteklih let, ko so za cesto delili limonado in prali avtomobile ter prostovoljne prispevke med drugim namenili Rdečim noskom in malemu bolniku z rakom, tokrat vabijo k drugi obliki dobrodelnosti.
Od nedelje, 31. 1. do nedelje 7. 2. 2021 bodo na facebookovem profilu Oratorij Šmartno v Tuhinju izvedli spletno dražbo.

Prvi dan dražbe bodo objavili posebno mapo z izdelki, ki so jih izdelali sami, oziroma so jih prispevali njihovi prijatelji in drugi, ki so se že odzvali na njihovo prošnjo. Ob sliki vsakega izdelka bo ob opisu zapisana izklicna cena, ki jo bo mogoče višati v komentarjih do 7. 2.

Dan za tem bodo najvišjim dražiteljem poslali zasebna sporočila z informacijami o prevzemu izdelkov. Osebni brezstični prevzem bo možen v Šmartnem v Tuhinju, in sicer 13. in 21. 2. 2021. Za bolj oddaljene bo možno tudi pošiljanje z odkupnino po pošti (pri čemer doplačate 2 €).

Mladi prisrčno vabijo k sodelovanju – še vedno lahko ponudite kakšen izdelek ali storitev ali pa sodelujete pri dražbi in pomagate na tak način. Za vse dodatne informacije so na voljo na oratorij.smartnovtuhinju@gmail.com in na telefonu 031 425 121.

Vabljeni k sodelovanju!

Monika Jeglič