Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Odprtje Optike Vallis v Kamniku

Odprtje Optike Vallis v Kamniku

Vabljeni na otvoritveni dan prenovljene Optike Vallis v centru Kamnika! V petek, 24. 01. 2020, se boste lahko posladkali s slaščicami izpod rok Kamničanke Ane Lemič, obenem pa izkoristili tudi otvoritveni popust v -30% na vsa korekcijska očala.

Družinska optika Helena Dolinšek, ki nam je vrsto let nudila najkvalitetnejše optične storitve v Kamniku, svoje poslanstvo nadaljuje kot Optika Vallis.

Optika Vallis je nov in svež obraz na slovenskem trgu, ki svoje znanje in strokovnost črpa iz več kot 30 letne tradicije. Lastniki Optike Vallis so oče Vinko Dolinšek in sinova Gašper in Miha. Vinko je svojo pot v optični dejavnosti začel pred 35. leti, ko se je izšolal za optika in kasneje izuril v zelo kvalitetnega in natančnega optika. Svoje izkušnje je nabiral in izpopolnjeval v eni izmed prvih družinskih optik – Optiki Helena Dolinšek. Ideja za ustanovitev nove optike se je porodila sinovoma, ki sta svojo poklicno pot, tako kot starša, našla v optični dejavnosti z odprtjem uspešne spletne trgovine s kontaktnimi lečami Moje-lece.si.

Osrednja enota Optike Vallis se nahaja v nakupovalnem centru v Arkadii na Viru pri Domžalah, kjer optika že četrto leto uspešno posluje, konec leta 2019 pa se je začela tudi prenova optike v centru Kamnika. Optika Vallis nudi širok izbor sončnih in korekcijskih očal priznanih proizvajalcev ter kontaktne leče in tekočine za vzdrževanje leč, poleg tega pa se bo v kratkem možno naročiti tudi na pregled vida.

V petek 24.01. se boste na otvoritvenem dnevu lahko posladkali z različnimi sladicami in izkoristili popust -30% ob nakupu korekcijskih očal, ki bo veljal do 03.02.2020.
Vabljeni na otvoritveni dan!

Ekipa Optike Vallis