Naslovnica / Črna kronika / Pijanemu vozniku zasegli vozilo in iskali pogrešanega telička

Pijanemu vozniku zasegli vozilo in iskali pogrešanega telička

Policisti so v minulem tednu pijanemu vozniku brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo, mirili sprta voznika, obravnavali primer povoženega psa v Košišah, iskali vlomilce ter tudi pogrešanega telička, ki je izginil na območju Most.

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 9. do 15. januarja 2017)

ZASEG VOZILA V KAMNIKU
9. 1. 2017 – Policisti so v Kamniku ustavili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo vozilo zaseženo in sledi še srečanje s sodnikom za prekrške.

VLOM V KLET NA GROHARJEVI
10. 1. 2017 – Neznanec je vlomil v eno izmed kleti bloka na Groharjevi in iz nje odnesel štiri lita platišča s pnevmatikami in nekaj električnega orodja. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA PARKIRIŠČU
10. 1. 2017 – Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirišču pri trgovini Tuš na Bakovniku. NN je trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

SPOR MED UDELEŽENCEMA V PROMETU
11. 1. 2017 – Na območju Kamnika je prišlo do spora med udeležencema v prometu. Policisti o dogodku zbirajo obvestila.

V KOŠIŠAH POVOZIL PSA
11. 1. 2017 – Voznik je z osebnim avtomobilom v Košišah trčil v psa, ki je pritekel na cesto. V nesreči je nastala materialna škoda.

PIJANI VOZNIK NA NOVEM TRGU
11. 1. 2017 – Na Novem trgu so policisti zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,62 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Voznik se bo srečal s sodnikom za prekrške v Kamniku.

VLOM V LOKAL
12. 1. 2017 – Neznani storilec je vlomil v gostinski lokal na območju Kamnika in pri tem iz lokala odnesel denarnico z menjalnim denarjem. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

V MOSTAH SE JE IZGUBIL TELIČEK
12. 1. 2017 – V Mostah se je med 10. in 12. 1. 2017 izgubil teliček, zato lastnik prosi za pomoč. V koliko bi ga kdo videl naj obvesti PP Kamnik.

VLOM V LOKAL
13. 1. 2017 – Neznani storilec je vlomil v gostinski lokal na območju Kamnika in pri tem iz lokala odnesel blagajno in cigarete. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA V PODHRUŠKI
13. 1. 2017 – V Podhruški se je zaradi neprilagojene hitrosti zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila.  Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,81 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in se bo srečal s sodnikom za prekrške v Kamniku.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA KORENOVI
13. 1. 2017 – Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirišču pri podjetju Meso na Korenovi. NN je trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
14. 1. 2017 – NN je trčil v ograjo podjetja na območju poslovne cone v Komendi in s kraja odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.