Naslovnica / NOVICE / Plakati v Tunjicah niso več na pločniku

Plakati v Tunjicah niso več na pločniku

Pri šoli v Tunjicah politiki oz. panoji z njihovimi podobami nič več ne zasedajo prostora na pločniku, ampak znova stojijo na bližnji travi, kjer naj bi bili, po zagotovilih več kandidatk in kandidatov, ki so se burno in hitro odzvali na naš prispevek, postavljeni že prvotno.

Vse skupaj smo v Tunjicah preverili tudi sami in z veseljem ugotovili, da plakati oz. plakatni panoji, ki so še včeraj popoldne oz. zvečer onemogočali hojo po poločniku, danes znova postavljeni ob travi ob, kjer delajo imenitno družbo dr. Francetu Steletu.

Na našo objavo fotografij plakatnih panojev na pločniku, se je najprej odzvala kandidatka SLS Maja Hribovšek, ki je v svojem sporočilu zapisala, da sta, skupaj z očetom, pano z njenim plakatom na travo ob pločniku, kjer so bili tudi že drugi plakati, postavila 20. 5. 2018, kar je podprla tudi s s spodnjo fotografijo.

Da plakatov na pločnik v Tunjicah prav tako niso postavili, so v odzivu na našo objavo zapisali tudi v štabu Liste Marjana Šarca ter navedli, da so jih, prav tako postavili na travo, enako pa nam je v telefonskem pogovoru zatrdila tudi kandidatka DeSUS-a, Julijana Bizjak Mlakar, medtem ko so se Socialni demokrati s podobno zgodbo odzvali na svojem družabnem profilu, nihče od omenjenih pa ne ve, kdo jih je prestavil na pločnik.

Skratka, kamniški kandidati in kandidatke vsi po vrsti zagotavljajo, da plakatov s svojimi podobami ‘zaprmej’ niso namestili na pločnik ter da ne vedo kdo in zakaj je to storil.

Še preden pa se začno razvijati morebitne teorije zarot, pa morda lahko postrežemo s povsem enostavno in logično razlago migracij tunjiških predvolilnih plakatov, ki so očitno poskočnejši od županjenjivske Marije.

Ozadje tunjiške “plakatne afere”

Ob današnjem obisku Tunjic, ko smo na terenu preverjali plakatne migracijske tokove, smo namreč opazili, da je trava pri tunjiški šoli oz. ob razvpitem plakatnem pločniku sveže pokošena, iz česar bi morda lahko potegnili sklep, da so politiki oz. politka, kot smo v naši državi žal vajeni, ovirala pri delu marljivega kosca, ki zgledno skrbi za urejeno okolico šole, zaradi česar je, delovišče in prelepo tunjiško krajino kazeče “plakatne nebodijihtreba”, ročno postavil na cesto oz. na pločnik, kar imamo lahko za še en, povsem konkreten dokaz, da politika dejansko ovira gospodarstvo.

Nezaželen pojav politikov na pločniku, pa je neprijetno (in povsem upravičeno) zbodel tudi mimovozečega občana, ki nam je poslal prej objavljene fotografije, katerih objava je, še posebej zaradi tega, ker so v tem času plakati še marsikje res na povsem neprimernih mestih, razburile tudi številne bralce, obenem pa, skupaj z objavljenim prispevkom, povzročile nemir tudi med kamniškimi kandidati in kandidatkami, ki jim je bilo zaradi vsega skupaj res vsaj nekoliko nerodno.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve