Naslovnica / Napovedi in obvestila / Po darila v Belo štacunco Kamnik

Po darila v Belo štacunco Kamnik

Ko izbiramo božična in novoletna darila za naše drage, radi dobro premislimo. Podariti želimo nekaj, kar bo obdarovanca razveselilo in mu polepšalo praznike. Morda kaj takega, kar si sam ne more privoščiti, ali nekaj, za kar le ugibamo, da mu bo prišlo prav.

Podarimo zdravo življenje

Zakaj ne bi letos ravnali drugače? Podarimo nekaj, kar naši bližnji zagotovo potrebujejo in tudi že uporabljajo. Tako zanesljivo ne bomo zgrešili. Predlagamo takole: vsem tistim, ki pozorno skrbijo za svoje zdravje in počutje, podarimo nekaj, kar bi si kupili tudi sami. Sebi bomo na ta način olajšali  nakupovanje, obdarovancem pa pomagali do kakega prihranka. Podarimo jim izdelke za zdravo življenje.  Pri tem pa bodimo dosledni in darilo s skupno rdečo nitjo poiščimo za vse v družini.

Za naše najmlajše

Z otroško kozmetiko to.to, narejeno iz popolnoma naravnih sestavin, ne moremo narediti napake. Malčkove mamice ne bo več skrbelo, da bodo izdelki za kopanje in umivanje povzročili alergijo ali kožo izsušili, otrokova koža pa bo hvaležna za blagodejno naravno nego.

Za zahtevna dekleta in žene

Ženske običajno pozorno izbirajo izdelke, ki jih bodo nanesle na svojo kožo. Vedo, da bodo preko nje vse snovi prešle v organizem, zato iščejo čim bolj naravne. Mami, ženi ali dekletu zato pomagajmo napolniti kozmetično torbico z negovalnimi izdelki iz naravnih olj, z izdelki za čiščenje kože iz gline ali jo presenetimo z naravnim ekstraktom, ki bo okrepil njene trepalnice. Navdušene bodo!

Za moški ponos

Moške, še posebej tiste, ki jih krasi brada, presenetimo s čisto novimi izdelki znamke Dr. Pasha. Vsi so popolnoma naravni. Trdi šampon z aktivnim ogljem, olje za nego brade in eliksir za njeno rast bodo očetu, sinu ali partnerju lase in dlake očistili, preprečili cepljenje, pospešili rast in regeneracijo in – ne nazadnje – lepo odišavili. Presenečenje bo popolno!

Za veselje cele družine

Darilo bo pravo, če  bo razveselilo prav vse družinske člane. Odličen bo denimo dišeč in zdravilen zimski čaj, dodajmo mu vitamine in minerale, ki jih pozimi v prehrani primanjkuje. Tudi naravne dišeče masažne svečke ali raznovrstna eterična olja bodo praznike polepšali prav vsem.

Bela štacunca je nekaj posebnega; le če jo boste obiskali, boste vedeli, zakaj…

Poiščite nas v Kamniku, na Ljubljanski cesti 4F.

Tosama d.o.o.