Naslovnica / Črna kronika / Po obvoznici se je sprehajal kozel, gostinec pa je zmerjal goste

Po obvoznici se je sprehajal kozel, gostinec pa je zmerjal goste

Policisti so na kamniški obvoznici zaman iskali kozla, ki se je sprehajal po cestišču, so pa v minulem tednu imeli opraviti tudi z drugačnimi grešnimi kozli. Med drugim so obravnavali par nesreč s pobegom, zasegli drogo v Komendi, posredovali pri parih sporih, še vedno pa iščejo nekaj zmikavtov, ki so se pregrešili zoper 3. božjo zapoved, ki pravi: Ne kradi!

Kronika policijske postaje Kamnik (od 05.09. do 11.09.2016)

 

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PŠAJNOVICI
05.09.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na Pšajnovico, kjer je prišlo do prometne nesreče s pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta trčila voznica osebnega avtomobila in voznik kombija, pri čimer je voznik kombija odpeljal, ne da bi udeleženki nudil svoje podatke. Pri trku je nastalo za kakih 350 evrov škode, policisti pa zbirajo informacije in bodo zoper izsledenega voznika izvedli ustrezni ukrep.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
05.09.2016 – Policisti PP Kamnik so pri opravljanju postopka pri treh osebah v Komendi zasegli PVC vrečko v kateri so imeli neznanci neznano snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Snov jim je bila zasežena, policisti pa jo bodo poslali v analizo in nadaljnje ustrezno ukrepali.

POŠKODOVANJE VOZILA V KAMNIKU
06.09.2016 – Policijska postaja Kamnik je bila obveščena, da je na parkirišču v Kamniku prišlo do poškodovanja vozila. Na kraju so policisti ugotovili, da je oškodovancu neznani storilec poškodoval vrata prtljažnika in mu s tem povzročil materialno škodo. Policisti bodo zbrali obvestila in o ugotovitvah obveščali Okrožno državno tožilstvo.

KOZEL SE JE SPREHAJAL PO CESTI
07.09.2016 – Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da se po vozišču Kamniške obvoznice sprehaja kozel. Policisti so pregledali traso vendar kozla niso našli.

LAŽNA PRIJAVA O GLASNI GLASBI V LOKALU
07.09.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v lokal v Kamniku, kjer naj bi se predvajala glasna glasba. Na kraju policisti policisti niso ugotovili kršitve, prav tako pa je lokal posloval v obratovalnem času.

STANOVALCI SO VPILI DRUG NA DRUGEGA
08.09.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na intervencijo z stanovanju, kjer je prišlo do spora med stanovalci. Na kraju so ugotovili, da so se med seboj sprli stanovalci in vpili drug na drugega. Policisti so z vsemi opravili razgovor in kršiteljem izdali globe za prekršek.

TATVINA DENARNICE V NAKUPOVALNEM CENTRU
08.09.2016 – Na Policijski postaji Kamnik se je zglasila občanka in povedala, da so ji v nakupovalnem centru v Kamniku odtujili denarnico. Policisti so z njo opravili razgovor in ugotovili, da je neznani storilec izkoristil nepazljivost oškodovanke in ji odtujil denarnico z vsebino in jo s tem oškodoval za cca. 100 eurov. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA V MOSTAH
09.09.2016 – Policisti PP Kamnik so v Mostah obravnavali prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do trčenja med dvema voznikoma osebnih avtomobilov zaradi neupoštevanja prometne signalizacije. Nastala je materialna škoda za cca. 4500 €, poškodovanih v prometni nesreči ni bilo. Povzročitelju je bila izrečena globa za prekršek.

GOSTINEC VPIL IN ŽALIL GOSTE
09.09.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v gostinski lokal v Kamniku, kjer je prišlo do spora med gosti in lastnikom lokala. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so se sprli gosti lokala in lastnik lokala, pri čimer je lastnik vpil na njih in jih žalil. Po zbranih obvestilih bodo policisti izrekli globe za prekršek.

TATVINA GRADBENEGA MATERIALA V KOMENDI
09.09.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v Komendo, kjer je neznani storilec v novogradnji izvršil tatvino 10 vreč Maltita in s tem škodoval lastnika za okoli 30 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA
11.09.2016 – Na PP Kamnik se je zglasila občanka in povedala, da so ji v Kamniku odtujili mobilni telefon. Policisti so z njo opravili razgovor in ugotovili, da je neznani storilec na prireditvenem prostoru v Kamniku oškodovanki z žepa odtujil mobilni telefon in jo s tem oškodoval za cca. 250 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.